![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Sizce Hangisi?? | |||
Darren Bent | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 16,67% |
Gabriel Agbonlahor | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 50,00% |
Charlton Cole | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 16,67% |
Christian Eriksen | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 50,00% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | volkan +5 milyona veririz holoskoyu problem yok bence ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2010 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | ben herkes gibi holoskoyu cok begenen biri degilim sadece hızı var bana göre bazen güzel vuruyor ama kötü vurdukları, kaçırdığı golleri dusununce bitiriciliki bana göre cok kotu orta açması da yok, onun için kanatta oynatamayız. onun için volkan şenle takas ihtimali varsa hic dusunmeden vermeliyiz. super olur volkan sende turkiye milli takımında oynuyor. sırf holosko milli takımda yedek diye bu kadar gözunuzde buyutmeyin | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | holosko gönderilmeli ama bursa ye verilmemeli. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | holoskoya gelene kadar bir sürü yabancı var gidecek..holosko çok iyi bir oyuncu, geçen sene fazla iş yapamadı ama bence ya çok çok iyi bir paraya gitmeli dünya kupasından sonra ya da hiç gönderilmemeli.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |