![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Sizce Hangisi?? | |||
| Darren Bent | | 1 | 16,67% |
| Gabriel Agbonlahor | | 3 | 50,00% |
| Charlton Cole | | 1 | 16,67% |
| Christian Eriksen | | 3 | 50,00% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #4 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Albin'e bir adım kala.. İspanyol spor gazetesi AS, Getafe'de oynayan Uruguaylı ortasaha oyuncusu Juan Angel Albin'in Beşiktaş'a transferinin çok yakın olduğunu iddia etti. "Albin'in Beşiktaş'a transferine bir adım kaldı" diye yazan AS, geçtiğimiz mayıs ayı sonunda başlayan Beşiktaş ile Albin arasındaki görüşmelerin şu anda çok ileri düzeyde olduğunu iddia etti. Teknik direktör Bernd Schuster'in Beşiktaş'a gitmesinin Albin'in transferini de kolaylaştıracağı, Getafe'nin de bonservis bedelinde indirim yapabileceği ileri sürüldü. 23 yaşında ve 4 yıldır Getafe formasını giyen Albin'in sözleşmesi gelecek yıl sona erecek. | ||
| |
| | #5 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | 23 yaşında ve çok iyi bir futbolcu inşallah gelir . | ||
| |
| | #6 | ||
| ﻻ мυяâт ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet çok iyi bir futbolcu asıl transfer albin olur bence inş gelir...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Çok iyi bir transfer oLur. En az Quaresma kadar faydasını gorebıLcegımız bır adam. Seneye de sözLeşmesi bitiyormuş. FazLa diretmezLer. 5'e biLe kapatırız. 1-2 seneye de 15e satarız. OyLe bir oyuncu ![]()
__________________ | ||
| |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |