![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Sizce Hangisi?? | |||
| Darren Bent | | 1 | 16,67% |
| Gabriel Agbonlahor | | 3 | 50,00% |
| Charlton Cole | | 1 | 16,67% |
| Christian Eriksen | | 3 | 50,00% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hemen Gönderilebilir.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #2 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rodrigo Tabata pode ser mais um a pintar no Brinco Planeta Guarani – Muito mais que noticias do Guarani Futebol Clube Guarani [ Rodrigo Tabata pode ser o novo reforço do Guarani ] Futebol Interior bularda güney amerika sitelerinin haberleri haberin tarihi 14 haziran yani dün
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| | #4 | ||
| xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gitsin yhaa... | ||
| |
| | #8 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | q7 bunlarin cogunu yildiz eder sanirim bobonun ozellikle bu sezon ucacagini dusunuyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| |
| | #9 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | valla abicim tabata da yetenekli bi futbolcu çok güzel vuruşları ,pasları var sadece biraz şanssızdı ve sakatlanınca iyice gözden düştü .. son kararı schuster verir .tabata gibi klas bi oyuncunun quaresma ile aynı takımda oynamasını isterdim şahsen . | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |