![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Sizce Hangisi?? | |||
| Darren Bent | | 1 | 16,67% |
| Gabriel Agbonlahor | | 3 | 50,00% |
| Charlton Cole | | 1 | 16,67% |
| Christian Eriksen | | 3 | 50,00% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | alamaz yıldo bu adamı..balon haber..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | türk ligi rus liginden daha iyi onun icin öyle bir düsüs olmaz onun icin ama gelirmi gelmezmi bilmem ama cok imkansiz bir transferde degil sanki ve aldigimiz paradan daha büyük fiyata satariz..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Krasicin kesinlikle alinmasini isterim. Parasini rahat cikartir ve kar ederek satariz. ikincisi bu adam türkiyedeki en iyi kanat oyuncusu olur yani Keitaya bes ceker. | ||
| |
| | #7 | ||
| Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Gelirse çok iş yapar. demirören adam gibi birilerini alsın tüm taraftarımızı şaşırtsın artık..
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... Konu Cagla tarafından (18-02-2010 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #10 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
benim bildiğim şuana kadar 2 kulüp var liverpool ve milan liverpool şuan alamaz çünkü maddi olarak zor durumda tek engel milan
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |