![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Sizce Hangisi?? | |||
Darren Bent | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 16,67% |
Gabriel Agbonlahor | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 50,00% |
Charlton Cole | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 16,67% |
Christian Eriksen | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 50,00% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakanı dünyalara değişmem.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Şu anda ligin en iyi santraforu Vitek'tir bence...Tek forvet oynayabilecek tek adam belkide, hep topu çok iyi saklıyor, hem de aralara adamlarını çok iyi kaçırıyor, son vuruşları da iyi...Böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var aslında, Ag nasıl böyle bir oyuncuyu aldı hala anlamakta zorluk çekiyorum valla... Holosko+3 milyon €'ya alınabilir bence, ama Ag yeni aldığı adamı satmaz herhal... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | yöhhh ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Medya'da Beşiktaş'ımız ile İsmi Anılan Futbolcuların Bölümümüzde Bulunan Haberleri Bu Başlıktadır. NOT : Beşiktaş ile Anılıp Başka Takıma Transferi Gerçekleşen Futbolcular.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Quaresma ve Guti’yi alarak Avrupa’da transferin en çok konuşulan kulübü olan Beşiktaş’ın üçüncü bombası Kevin Prince Boateng olacak gibi görünüyor. Genoa ile görüşmeler yapmak üzere İtalya'da bulunan menajer Mario Miele, "Genoa uzun süredir bizimle temas halinde. Lazio ile henüz temasa geçmedik ama onların da Prince'i istediklerini duyuyorum. Liverpool, Everton ve Beşiktaş ile daha önce görüştüm. Onlar bekleme halinde. Stoke City'nin ise bize teklif getireceğini öğrendim. Tüm teklifleri aldıktan sonra bir değerlendirmede bulunacağız" dedi. Kaynak : Fotomaç - Üçüncü bomba!
__________________ NO PASARAN Konu Khamon tarafından (28-07-2010 Saat 17:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |