![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Sizce Hangisi?? | |||
| Darren Bent | | 1 | 16,67% |
| Gabriel Agbonlahor | | 3 | 50,00% |
| Charlton Cole | | 1 | 16,67% |
| Christian Eriksen | | 3 | 50,00% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla takımın defansif iskeleti yerinde transfer için çok güzel bir durum söz konusu çünkü en zor iş savunma tarafında istikrarlı bir kadro oturtmaktır biz bunu yaptık ofans için çok fazla transfer alternatifi mevcut takıma sınıf atlatacaz diyorlarsa bunu şimdiden halletmeliler son dakikada olmaz o işler. | ||
| |
| | #3 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Halamın sakalı olaydı amcam olurdu.. Sözle olsaydı herşey ŞL şampiyonuda olurduk zaten..İş konuşmakla değil icraatla olur ama sizin nasıl icraatlar yapacağınızı göreceğiz nasıl olsa..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | yildizin 1. si yolda gs nin kadroya almadigi servet cetin....nede olsa denizlinin ezikbahceden eski ögrencsi...süpeer golcü dedikleri isimde kesin ya antepten betodur yada fenerden guiza ![]() delgadoyu begenmeyen arkadaslara delgadolu ve delgadosuz besiktasi izlemelerini tavsiye ederim...delgado suz bu sezon nekadar gol attigimiz ortada... | ||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | heee görürsem söylerim...ilk yildiz servet cetin süper golcüde antepten beto , bu yönetim ve denizli yabanci kontenjanini acmak icin sivoku yollar yerine gaysenin kadroya bile almadigi serveti alir...iddaa ediyorum servet seneye besiktasta nede olsa denizlinin ezikbahceden eski talebesi...sampiyonlar liginin yildizi servet cetin besiktasta | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bence Transferde şart isimler yerlilerdir çünkü sayısı az Volkan Şen, Hamit Altıntop şarttır. Yanlarına Gökhan İnler, Eren Güngör, Ömer Toprak, Muray Ceylan, Cenk Güvenç, Cenk Gönen, Çağlar Birinci, Yekta Kurtuluş, Ozan İpek, Mustafa Pektemek, Aykut Demir, Yiğit Gökoğlan bence ön plana çıkan türk oyunculardır, bunlardan herhangileri alınırsa kötü transfer olmazlar ayrıca Hakan Arıkan kalmalıdır.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yabancıları bilmem ama koca 1 sene boyunca topa vurmamış Delgado önümüzdeki sene ne kadar katkı sağlayabilir. Nihat geçen sene oynama şansı bulamadı bu seneki formu ortada. Delgado da 1 sene hiç oynamadı ve önümüzdeki sene form tutma ihtimalini çok zor görüyorum. Taliplisi çıkarsa 3e 5e bakmadan satsınlar hemen ![]()
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |