![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş Dergisi'nin moda sayfasına bu ay Rodrigo Tabata konuk oldu. Siyah Beyazlı Futbolcumuz, Kartal Yuvası'nın lisanslı ürünleriyle objektiflerimize poz verdi. Tabata'nın En'leri... En iyi huyu: Arkadaş canlısı olması ve herkesi sevmesi En kötü huyu: Sabırsız olması En büyük başarısı: Evliliği En heyecanlandığı an: Beşiktaş’taki ilk golünden sonrası En beğendiği şarkıcılar: Zeca Pagodinho En hoşlandığı müzik türü: Yerel müzik En son okuduğu kitap: Işığın Savaşçıları En son aldığı albüm: Vitor e Leo En beğendiği film türü: Aksiyon En beğendiği aktris ve aktör: Osmar Prado En beğendiği komedyen: Chaulin En sevdiği yemek: Et yemekleri En son tatili: Japonya En beğendiği dış ülke: Türkiye Hayatında en değer verdiği şey: Ailesi Hayat felsefesi: “İyilik eden, iyilik bulur” Hep yapmak istediği ama sürekli ertelediği bir şey: Yok Bugüne kadar aldığı en güzel hediye: Eşinin kendisine aldığı at Kıyafetlerinde nelere dikkat ediyor: Üzerinde güzel durmasına Yakışıklı olduğunu düşünüyor mu: “Bana değil ama eşime ve anneme sorarsanız, evet” diyor En çok neresini beğeniyor: Ayaklarını En beğenmediği yeri: Yok En son ne için ağladı: Mutluluktan En çok ne için dua ediyor: Barış, sağlık, başarı ve mutluluk için Elinde olsa dünyada neyi değiştirirdi: “Açlığı yok etmek isterdim” diyor Batıl inancı: Yok Uğuru: Kolyesi Fotoğraflar: Rahman Sağıroğlu | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |