![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1601 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aynen katılıyorum ama erhan derhal yollanmalı burada batuhanıda gormek ısterdım ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #1602 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nihat : Manşetler değişecek Maç sonunda ise soluğu arkadaşımız Orhan Yıldırım'ın yanında aldı, açıklamalarda bulundu.Kibarca sitem eden Nihat, şunları söyledi: O başlık gerçekten çok ağırdı (Nihat topu kaleye at). Acımasız oldu ve ben buna takılıp kaldım. Dokundu açıkçası. O zaman ne söylesem boş olurdu. Tek yol vardı bana kalan, futbol. Kampa bu hırsla başladım... Üzerimizde her zaman baskı var. Kazansak da olacak, kaybetsek de. Çünkü biz büyük takımız. Vitesse maçı ölçü değil, adı üzerinde hazırlık maçı. Ben geçmiş ile yaşamak istemiyorum, önüme bakıyorum. Hocam bana hep güvendi, sahip çıktı. Taraftar ne istediğini çok iyi biliyor. Bunu zaman zaman ileriye taşısa da, eminim ki bizleri seviyorlar. Başarı bekliyorlar. Şu an iyi durumdayım, iyi çalışıyorum. Kampı iple çekiyordum. Takıma gelince... Nihat ya da bir başka oyuncuya bağlı değiliz. Ekip olarak üst seviyeye çıkmalıyız. Bunu yaparsak sorun kalmaz. Ligin ikinci yarısında her şey çok güzel olacak, manşetler de olumlu yönde değişecek. Bunun için çalışıyoruz... | ||
![]() |
![]() | #1603 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Özkaynak düzeninden yetiştirdiği yıldızlarla şampiyonluklara koşan, kupalar kaldıran Beşiktaş’ın altyapısı son yıllarda durulmuş ve A takıma çıkan oyuncu sayısı azalmıştı. Ancak bu sezon kurulan A2 Ligi’nde Genç Kartallar’ın rakiplerine fark atmasıyla birlikte altyapı tekrar ayağa kalktığını kanıtladı. Sezon başında transfer edilen genç oyuncu Rıdvan Şimşek ile altyapıdan yetişen Necip Uysal, önceki günkü Vitesse karşılaşmasında şans bulmayı başardı. Delgado değil Necip! Karşıyaka’dan alınan ve savunmanın sağında oynayan Rıdvan 45 dakika, Necip ise son yarım saatte forma giydi. Sağ kanatta sık sık ileri çıkan ve çok başarılı bir performans sergileyen Rıdvan Şimşek, Hollanda temsilcisinin solunu adeta felç etti. Yarattığı tehlikeler ve yaptığı ortalarla göze batan genç yıldız, teknik heyete mesajını yolladı: Geliyorum... Beşiktaş’ta bir genç oyuncu daha parladı. Ertuğrul Sağlam döneminde A takıma yükselen Necip Uysal da, önceki günkü mücadelenin son yarım saatinde sahadaydı. Yaratıcı bir orta saha oyuncusu arayan ve Delgado’yu bekleyen Siyah-Beyazlılar’da Necip hem hücumda, hem de savunmada görevini eksiksiz bir şekilde yerine getirdi. Orhan Yıldırım Çelişkiyi gördünüz mü? Kamp öncesinde Erhan Güven ve Erkan Zengin, Mustafa Denizli’nin odasında... Hoca onlara, “İsterseniz kampa katılın, isterseniz gidebilirsiniz” diyor. Necip, Rıdvan, Onur, Orhan, Ali, Sezer, Umut ve diğerlerine ise sözleri açık ve net: Yoksunuz! Ama ne çelişkidir ki; Erkan, Necip, Erhan ve Rıdvan ilk ciddi hazırlık maçında sahadalar. Hiç sırıtmadan, aksine oynadıkları oyunla teknik direktör Mustafa Denizli’ye mesaj gönderdiler. İki gün önce Sergen Yalçın da bu sayfalarda aynısını söyledi. Ben 5 senedir söylüyorum, bu çocuklar geleceğimiz diye... Ama hoca yarışmacı. O yüzden bu gençlere yer yok... Yemen Ekşioğlu Günü değil, geleceği kurtarın Beşiktaş’ın Vitesse’yle oynadığı karşılaşmada, ‘hakkı yeniyor’ dediğimiz genç oyuncular yeteneklerini kanıtladılar. Özellikle Rıdvan Şimşek... Karşıyaka’dan transfer edilen Rıdvan kadar, Necip de kendini gösterdi. Orta sahada ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gördük. Ancak bu oyuncuların daha çok şans bulması lazım. Yani Mustafa Denizli’nin günü değil, geleceği kurtarması gerekiyor. Beşiktaş’ın altyapısında bu iki oyuncu kadar yetenekli bir çok isim var. Yeter ki altyapıya biraz daha önem verilsin... Sergen Yalçın Rıdvan’dan iyi sinyaller Birkaç oyuncunun performanslarına bakmak gerekirse: Ramazan’ı oyun içinde değerlendirecek pek bir pozisyon olmadı. Ancak genç kalecinin kurtardığı penaltılar en azından ona duyulan güveni sağlamlaştırdı. Rıdvan’ın cüretkar oyunu gelecek için iyi sinyaller veriyor. Korkusu olmayan bir kanat oyuncusu... Son olarak Korcan. Genç kalecinin yeniden bir fundamental eğitimi alması gerekiyor sanırım. Kalecilik yeteneklerini ondan sonra değerlendirmek lazım. Barajda durduğu yer, akıl alır gibi değil... | ||
![]() |
![]() | #1604 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ramazan İlk Sınavı Geçti Bir kaleci için ilk maçın psikolojik açıdan çok çok önemli olduğunu söyleyen Zafer Öğer, “Ramazan iyi başladı. Zaten iyi bir kaleci ve en önemlisi oyun boyunca hiç susmuyor. Bazı dezavantajları var, onları da avantajlara çevirmemiz zor değil. Kalecilerden yana ikinci yarıda sıkıntımız olmaz. Korcan da çok genç bir kaleci. O da maç tecrübesi kazandıkça kendini bulacaktır” ifadelerini kullandı. 'Çok dikkatli' Türk futbolunun en iyi kalecilerinden biri olan Rüştü Reçber de yeni transferi överken, Ramazan'ın iyi bir başlangıç yaptığını belirtti. Penaltı kurtarışlarında dikkatli olmanın önemine dikkat çeken Rüştü, “Sonuçta Ramazan Bundesliga'da oynamış bir kaleci. Gerçekten iyi bir başlangıç yaptı. O da benim gibi oyun boyunca sürekli bağırıyor, çağırıyor. Takım arkadaşlarını oyunda tutuyor. Beşiktaş'a çok yararlı bir kaleci olacağına inanıyorum” diye konuştu. 'Ben biliyordum' Takımdaki bir başka Avusturya doğumlu oyuncu olan Ekrem Dağ da Ramazan Özcan'ı överek “Ben zaten kendisinin iyi bir kaleci olduğunu biliyordum. Daha önce de bunu söylemiştim. Takıma çok çabuk uyum sağladı. Bu konuda elimden geleni yapmaya çalışıyorum” açıklamasını yaptı. | ||
![]() |
![]() | #1605 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sezon başında tekrar ikinci kaptanlığa getirilen İbrahim Toraman, bu sorumluluğunu fazlasıyla yerine getiriyor... Vitesse’yle oynanan hazırlık maçı sonrasında ortaya çıkan görüntü, tecrübeli oyuncunun bu özelliğini kanıtladı. Kamp süresince genç oyuncuların yanından ayrılmayan Toraman, Necip ile Rıdvan’a ağabeylik yapıyor. Vitesse önünde çok başarılı bir futbol sergileyen gençleri ilk kutlayan yine Toraman’dı... Penaltı atışları sonrasında Necip ile Rıdvan’ı saha içerisinde kutlayan kaptan, oyuncuların en büyük moral kaynağı oldu. Toraman’ın yanı sıra; İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek ve Rüştü Reçber de gençlerin en büyük yardımcıları olarak göze çarpıyorlar. | ||
![]() |
![]() | #1606 | ||
![]() Sezon başında Gaziantepspor’dan 5.5 milyon Euro’ya transfer edilen genç yıldız, “Antrenmanda arkadaşım arkamdan çekti. Ben de hamle yapınca adalemde zorlanma oldu. Tedavim yavaş ama emin adımlarla sürüyor. Yine çalışıyorum. Benim açımdan büyük bir sorun olmayacak. Kampta, takımdan ayrı kalmayı asla sahaya yansıtmayacağım. Ligin ikinci yarısında elimden geleni yapıp, takımıma faydalı olacağım. Umuyorum ki tıpkı geçen sezon olduğu gibi çifte şampiyonluğa ulaşacağız” dedi. | ||
![]() |
![]() | #1607 | ||
![]() Bu pozisyonda dizi rakibine gelen tecrübeli oyuncu, geceyi ağrılar içerisinde geçirdi. Alman oyuncunun durumu, yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak. Ancak yapılan ilk müdahalede, yıldız oyuncunun ciddi bir sıkıntısının bulunmadığı ve 2-3 gün dinlendirilebileceği dile getirildi. Fink, “Dizimde ağrı hissediyorum. Umarım önemli bir sakatlık yoktur” diye konuştu. | ||
![]() |
![]() | #1608 | ||
![]() Kara Kartal’da sezon bitiminde sözleşmesi sona erecek olan yıldızlar, yönetime dolaylı yoldan mesaj gönderdiler. Kendi aralarındaki sohbetlerde kontrat konusunu masaya yatıran Rüştü, Üzülmez, Toraman, Tello ve Holosko’nun, “İmzayı atalım, bitsin bu iş. Para konuşmuyoruz, kafamızın rahat olmasını istiyoruz” dedikleri öğrenildi. Bu konuşmalar teknik heyetin de kulağına gitti. Oyuncuların sorun çıkarmaması, teknik direktör Mustafa Denizli’nin de takdirini topladı. Üzülmez opsiyonunun onaylanmasını istiyor, Rüştü ücretinde indirime gidilmesini onaylıyor. Holosko ile Toraman da parayı ağzına almayanlardan... Tello ise durumuna açıklık getirip, isteklerini resmen iletti. Ancak yönetim, kongre sürecinden sonra sözleşmelerin yenileneceğini tekrarlıyor. | ||
![]() |
![]() | #1609 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yıldırım Demirören`den Hüsnü Güreli Atağı Yıldırım Demirören`in daha önce Hüsnü Güreli`yle özel bir görüşme yapıp, ikinci başkanlık teklifinde bulunduğu biliniyordu. İşlerinin yoğun olduğu gerekçesiyle önce bu öneriyi geri çeviren Güreli’nin, Başkan’ın ısrarları sonucunda yumuşadığı ve zaman istediği öğrenildi. Demirören’in, özellikle ekonomik yapı ve kurumsallık konusunda birikime sahip olan Güreli’den gelecek yanıtı sabırsızlıkla beklediği kaydedildi. | ||
![]() |
![]() | #1610 | ||
![]() Ancak dün golf sahasında gerçekleştirilen çalışma, otel müşterilerinin turnuva yapacağı gerekçesiyle basına kapatıldı. Ayrıca ışıklandırmanın da yetersiz olması, kampta basın mensuplarının işini zorlaştıran bir başka etken... Bu olumsuzluklara rağmen teknik heyet ve oyuncuların, kamp süresince basın mensuplarına karşı sıcak davranışları iki taraf arasındaki tüm buzları eritiyor. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |