Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Forum Arşivi > Konu Arşivi

Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz.

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-01-2010, 10:09   #1821
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

BİR ŞANS DAHA VERMEK LAZIM

Geçtiğimiz günlerde istifa eden eski yönetici Levent Erdoğan, Beşiktaş kongre üyeleri Turgut Tümer ve Remzi Özdemir ile birlikte Kuşadası Beşiktaşlılar Dernek üyeleri ile bir araya geldi. Erdoğan, Demirören'e bir kez daha şans verilmesi gerektiğini belirterek, "Oyumla Yıldırım Demirören'e bir şans daha vermeyi düşünüyorum. Murat Aksu'nun da başarısını alkışlamak veya başarısızlığını yermek için hazır olduğumu beyan etmek isterim" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline  
Alt 19-01-2010, 10:10   #1822
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

KİMSEDEN İCAZET ALMAM

Teknik direktör Mustafa Denizli, "Aklı Çeşme'de kalmış" diyenlere, "Dönmek istersem kimseye soracak değilim" dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dün kulübün resmi sitesinden hakkındaki eleştirilere yanıt verdi. Tecrübeli hoca, "Aklı Çeşme'de, kendini takıma veremiyor" şeklindeki yorumlar için, "En az 5 yıl daha Çeşme'ye gitmeyi düşünmüyorum. Sadece her yıl tatilimi orada geçireceğim" yanıtını verdi.

Çeşme'ye dönmek istediği zaman da, hiç kimseden icazet almayı düşünmediğini dile getiren Denizli şöyle devam etti: "Futboldan maddi-manevi beklentim yok. İkisine de fazlasıyla sahibim. Tek isteğim Beşiktaş camiasının başarısı ve benim bunda pay sahibi olmam. Bu kötü dönemi telafi edeceğiz."
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline  
Alt 19-01-2010, 10:11   #1823
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

LİSTELER YARIN DİVAN KURULU'NA VERİLİYOR

31 Ocak'taki genel kurul öncesinde başkan adayları aday listelerini yarın Divan Kurulu'na gönderecekler

Beşiktaş'ta pazar günü gerçekleştirilecek ancak çoğunluk sağlanamadığı takdirde 31 Ocak'ta yapılacak genel kurul toplantısı öncesi başkan adayları, yönetim aday listelerini yarın Divan Kurulu'na teslim edecek. Divan Başkanı Yalçın Karadeniz, seçimde 12 bin 800 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğunu belirterek, "Her Beşiktaşlı'nın oylarını kullanmalarını bekliyoruz" diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline  
Alt 19-01-2010, 12:05   #1824
 
ysn_t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hikmet Çetin:Oyum Murat Aksu'nun

Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden eski meclis başkanı ve bakan Hikmet Çetin, kulüp başkanı Yıldırım Demirören’in “seçime siyaset karıştı” sözünü doğru bulmadığını söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda açıklama yapan Çetin, “Beşiktaş delegesi şu ya da bu telefon etti diye kararını değiştirecek bir delege değildir. Ayrıca valilerin ya da emniyet müdürlerinin delegelerini aradığına inanmıyorum.Delgeler özgür iradeleriyle oylarını kullanırlar” şeklinde konuştu.

İşte Hikmet Çetin’in bir son dakika süprizi yaşanıp yaşanmayacağıyla ilgili tespitinden, hangi adaya oy vereceğine, mevcut yönetim anlayışından ikinci yarıyla ilgili beklentilerine kadar pek çok konudaki çarpıca sözleri.

TEK SÜPRİZ İKİ ADAYIN ÇEKİLİP TEK BİR ADAYIN ÇIKMASI OLUR

İki haftalık sürede 3. bir aday çıkmaz. Olsa olsa, bu gelişmeler nedeniyle iki aday da yarıştan çekilir. Herkesin kabul edebileceği bir aday ortaya çıkar. Bu bir düşüncedir. Ama şu an itibariyle bunu da pek fazla olanaklı görmüyorum. Ama olursa ancak böyle bir sürpriz olabilir. Beşiktaş’ın finansman meselesini de çözebilecek güçlü bir kadroyla geleceğine yönelik bir oluşum olabilir. Tabii şu andaki iki aday çekilirse.

OYUMU MURAT AKSU’YA VERECEĞİM


Bana yönelik başkan adaylığı ısrarları devam etmiyor. İki aday da benim arkadaşım. Ama şimdiki yönetimin mevcut durumu değiştireceği inancında değilim. Bir değişime ihtiyaç var.

Bu nedenle bu iki adayla seçime gidilirse benim oyum Murat Aksu’ya olacak.

BEŞİKTAŞ’TA SAYGIN BİR YAPIYA İHTİYAÇ VAR

Beşiktaş uzun zamandır iyi yönetilmiyor. Seyirciden kopuk. Seyirciyle kavgalı bir yönetim var. Ayrıca sporun içerisindeki durum iç açıca değil. Takımlar arasındaki gerilim çok fazla. Böylesine bir ortamda aday olmayı düşünmedim. Kısa vadeli ve içe dönek başarı anlayışı var.

Bu durumda aday olmamaya karar verdim.

Önemli olan saygınlığı korumaktır. Finans da dahil olmak üzere her açıdan saygın bir yapıya ihtiyaç var.

SEÇİME SİYASET KARIŞTIĞINA İNANMIYORUM

Murat Aksu, Yıldırım Demirören yönetiminde ikinci başkanlık yaptı. Birlikte çalıştılar. Demirören’in seçimi kazanmasında Murat Aksu’nun büyük etkisi oldu. O günlerde siyaset işin içinde yoktu da şimdi mi girdi. Seçime siyaset karıştı söylemini doğru bulmuyorum.

Beşiktaş delegesi şu ya da bu telefon etti diye kararını değiştirecek bir delege değildir. Ayrıca valilerin ya da emniyet müdürlerinin delegelerini aradığına inanmıyorum.Delgeler özgür iradeleriyle oylarını kullanırlar.

Adayların sert konuşmalarını doğru bulmuyorum. Ayrıca bu kadar başarısız olan bir yönetim anlayışının devam etmesi taraftarı değilim.

BEŞİKTAŞ GEÇEN SEZON DA İYİ FUTBOL OYNAMIYORDU

Beşiktaş, bir türlü istikrarlı bir takım olamıyor. Beşiktaş, geçen sezonu da işin içene koyarak söylüyorum, iyi top oynamıyor. Geçen sezon tabii ki iki kupa kazandı. Ama bazı gerçekler görülemedi. Geçen sezon bir tek Galatasaray derbisini kazanabildi. Galatasaray, geçen sezon 3 tane küme düşen takıma yenildi. Beşiktaş rakipler kaybettiği için iddialı duruma geldi. Transferler yanlış. Tabata, oynatılmıyor. Bu kadar para verip, kenarda oturtmak doğru değil.
__________________
YÖNETİM İSTİFA
ysn_t Ofline  
Alt 19-01-2010, 12:16   #1825
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaptanlar Konuştu

Ziraat Türkiye Kupası`ndan elenen Beşiktaş`ta kötü gidişat üzerine Beşiktaş`ın kaptanları basın karşısına çıkarak taraftarlara umut dolu mesajlar gönderdiler. Beşiktaş`tan İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Mert Nobre, Alman Fabian Ersnt ve genç futbolcu Necip Uysal Nevzat Demir Tesisleri`nde düzenledikleri basın toplantısında Turkcell Süper Lig`in ikinci yarısında bambaşka bir Beşiktaş olacağını ve takım olarak buna inandıklarını ifade ettiler.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR


Tecrübeli futbolcu, geçen sezon kazandıkları başarıyı tekrar yakalayacaklarını belirterek, "İyi bir takımız. İyi bir takım olduğumuzu geçen sene gösterdik. Geçen sene gösterdiğimiz performansla şu anda aynı seviyede değiliz. Bu takım geçen seneki başarıyı yakalayacaktır, geçen seneki şampiyonluğu yaşayacaktır. Takım arkadaşlarımda bu inancı görüyorum. Artık sahada farklı bir takım göreceksiniz" dedi.

Kaybedilmiş çok şey olmadığını vurgulayan Üzülmez, "Birlik ve beraberliğin olmadığı yerde istikrar olmaz. İstikrarın olmadığı yerde de başarı gelmez. Camiada o birlik beraberliği yakalamalıyız. Zaman zaman eleştiri olacaktır. Eleştirilerden de dersler çıkarmalıyız. Taraftarlarımızın desteğiyle 2 kupa kaldırdık. Şu anda kaybedilmiş çok şey yok. Türkiye Kupası`ndan elenmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Geçen sene başarı isteği ve inanç fazlasıyla vardı. Son 6-7 maçta bunu ortaya koyamadık" diye konuştu.

İbrahim Üzülmez, spor basınında görev yapan eski Beşiktaşlı futbolculara da seslenerek, "Geçmiş dönemlerde bu takıma mücadele etmiş oyuncular var. Onlara saygı duyuyorum ama yenildiğimiz her maçtan sonra o arkadaşların bizi gündeme getirmesi takıma zarar veriyor. Her başarısız sonuçtan sonra gündeme getirilmek doğru değil. Geçen sene bu takıma sahip çıkıldı ve başarı geldi. Yine bu takıma sahip çıkmak gerekiyor, kenetlenmemiz gerekiyor. İstikrar yakalayıp hedeflere hep birlikte ulaşacağımıza inanıyorum. Başarının olduğu yerde alkış vardır. Başarısız olunan yerde tepki de olacaktır. Evde oturursunuz kimse sizi eleştirmez. Ama o çizgiyi bir türlü yakalayamadık. Geçmişe takılmak yerine önümüze bakmalıyız. O mücadele eden takımı yine sahada göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

Zaman zaman sıkıntılar da yaşadık. Belki yeni transferler daha iyi performans sergileyebilirlerdi. İkinci yarıda bu olacaktır. Fiyatlar önemli değil. Takım olamadıktan sonra kimi getirirseniz getirin başarı gelmez. Önemli olan takım olmak. Bazı arkadaşlar daha iyi performans sergileyeceklerdir. Maddiyatı ön plana çıkarmak önemli değil. Genç oyuncularla konumak lazım diye bir klasik var. Genç oyuncular camianın değerini bilmeli. Eleştiri olacaktır. Her zaman olacaktır. Futbol eleştiri üzerine dayalı bir oyun. Genç oyuncular bunlara takılmamalı. Kendi performanslarını artırarak bu takımda nasıl kalıcı olacaklarını düşünmeliler. Ben onlardan çok umutluyum. Umarım mahcup olmam.

İBRAHİM TORAMAN: BİZ İNANIYORUZ

Asıl hedef Süper Lig şampiyonluğu. Ligdeki hedefimizi sürdürüyoruz. Aleyhimize görülen durumu lehimize çevirebiliriz. Olumsuz havayı çevirebiliriz. İkinci yarıda bu şanssızlığımız kırabiliriz. Olaya toplu halde bakmamız lazım. Asıl hedef şampiyonluk. Türkiye Kupası`nı da isterdik ama hedefimiz artık şampiyonluk. Biz buna inanıyoruz. Taraftarımız da yanımızda olursa biz bu hedefe gideriz.

MERT NOBRE: GEÇEN SENE DE TEK FORVET OYNUYORDUM


İki forvet oynamayı ben de çok seviyorum ama şu anki sistemle biz geçen sene iki kupayı kazandık. Bizim kondisyonumuz ile ilgili polemikler yapılıyor. Bizim durumumuz çok iyi. Bazı şeyler bahane edilerek kondisyonumuz hakkında konuşmalar yapılıyor. Durumu düzeltecek olan bizleriz. Geçmişten ders alarak önümüze bakmalıyız. Kötü günler geçiriyoruz. Kaybettiğimiz zaman kimse mutlu olamaz. Eğer biz burada konuşuyorsak bu durumun nasıl düzeltileceğini bildiğimizdendir.

FABİAN ERNST: O KUPAYI KALDIRACAK OLAN YİNE BİZLERİZ

Biz burada kimsenin aldığı parayı tartışmıyoruz. Biz burada mesaj vermek için, iddiamızı göstermek için buradayız. Gücümüzün yerinde olduğunu göstermek. Tekrar o kupaları kaldıracak olan bizleriz. Biz şampiyonluğumuzu alacağımızdan da eminiz.

Genç futbolcu Necip Uysal da "Benim için onur verici bir durumdu. Taraftar takıma destek vermeli" dedi.

- HABER1903 -
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline  
Alt 19-01-2010, 12:23   #1826
 
forza-kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

E hadi bakalım.
__________________
Click the image to open in full size.

Açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı , Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaş'ı !
forza-kartal Ofline  
Alt 19-01-2010, 12:41   #1827
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Mantıklı düşünen her Beşiktaş'lının yapması gerekeni yapmış Sayın Çetin... Şu durumda demirörene oy atmak saçmalıktan öte değil..
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline  
Alt 19-01-2010, 12:45   #1828
saLLa
 
aяda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

takdire değer

oyunu satanın...
__________________
AяdaAydemir..*


Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz..
aяda Ofline  
Alt 19-01-2010, 13:33   #1829
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

aklı başında bir Beşiktaşlının Demirören'e neden oy vermemesi gerektiğini söyleyen bir kaç neden sıralamış sayın Çetin.

Demirören 2 de 1 seçime siyaset girdi diyor. Tutmadığı - tutamadığı sözlere bir baksın önce Demirören. Siyasetçiden ne farkı varmış belki görür
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline  
Alt 19-01-2010, 14:39   #1830
 
Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

işte camianın önde gelenlerinden beklediğim açıklama.. Keşke herkes Hikmet Çetin gibi duyarlı olsa.. Sırf ailevi ilişkiler nedeniyle bir büyük ayıbı görmezden gelmek bu ayıba ortak olmaktır.. Hikmet Çetin'in yaptığı gibi Demirören'in gitmesi gerektiğini açık bir şekilde ifade etmeyen, edemeyen camiaya yön verenler Beşiktaş'ın içine düştüğü ve düşeceği durumdan sorumlu olurlar benim gözümde..
Neokartal Ofline  
 

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 21 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 21 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 21:40 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580