![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş JK Turkcell Süper Ligi 19. haftasının açılışında Antalyaspor ile Cuma günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Özgüç Türkalp yönetecek. Futbol Federasyonu`ndan yapılan açıklamaya göre 29 Ocak Cuma günü saat 20.00`de Antalya Atatürk Stadı`nda oynanacak olan Antalyaspor-Beşiktaş karşılaşmasında Özgüç Türkalp görev yapacak. Türkalp`in yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Muharrem Yılmaz yaparken, 4. hakem ise Mürvet Sezer. Ligde 19. hafta maçlarını yönetecek hakemler şöyle: 29 Ocak Cuma 20.00 Antalyaspor - Beşiktaş (Özgüç Türkalp) 30 Ocak Cumartesi 14.00 Büyükşehir Belediyespor - Kasımpaşa (Serkan Çınar) 19.00 Diyarbakırspor - Trabzonspor (Mustafa Kamil Abitoğlu) 31 Ocak Pazar 14.00 Manisaspor - Ankaragücü (Süleyman Abay) 14.00 Bursaspor - Eskişehirspor (Bünyamin Gezer) 14.00 Gaziantepspor - Kayserispor (Barış Şimşek) 15.00 Sivasspor - Fenerbahçe (Kuddusi Müftüoğlu) 19.00 Denizlispor - Galatasaray (Halis Özkahya) | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya ibb maçı ne oldu bizim?
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İbb Maçımız Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle İleri Bir Tarihe Ertelendi . | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben de o 'ileri bir tarih'i sormuştum ama.. ![]() Sağolun.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İleri Bir Tarih Konusunda Federasyonun Sitesinede Baktım Şimdilik Belli Değil . | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | henüz kesinlik kazanmadı bildiğim kadarıyla ibb maçının tarihi.. Büyük ihtimalle şampiyonlar ligi ve uefa kupasının oynanacağı hafta oynanır diye düşünüyorum Özgüç Türkalp'e başarılar. adil bi yönetim olması dileğiyle..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (27-01-2010 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |