![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
ANADOLU Grubu’nun patronu ve CEO’su Tuncay Özilhan, işler istenildiği gibi gitmediği taktirde 2013 yılındaki kongrede Beşiktaş Kulübü Başkanlığı’na aday olabileceğini söyledi. İş dünyası dergisi CNBC-e Business’a röportaj veren Özihan, “Umarım Beşiktaş’ın sorunları çözülür, düzlüğe çıkar. Ama düzlüğe çıkmazsa da kimse endişelenmesin. Bir dahaki seçime Beşiktaş’a başkan adayı olabilirim diye düşünüyorum. Camia bana destek verirse neden olmasın?” dedi. Daha yeni kongre olmuş lafa bak.. İşler kötü giderse zaten 2013'de başkan olabileceğin bir kulüp kalmayacak.. Siz hala Beşiktaş üzerinden gündem yapmaya çalışın Beşiktaş'a hiçbir şey vermeyin sakın.. Sonra da böyle komik açıklamalar yapın.. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sana birşey derdim de şimdi..yaw millet sen aday olasın diye deli oluyo,sen bir dahakine düşünüyoruz diyosun..Bunların samimiyetine inanmıyorum ben arkadaş..2013 te Beşiktaş ne hallerde olacak orası meçhulken nasıl böyle bir açıklma yapıyorsunuz hayret valla.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abi daha dur bir sürü adam daha çıkacak Beşiktaş sahipsiz değildir diye. Bunlar aynı sahneler alıştık artık bunlara. Karnımız doydu be Tuncay Bey. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |