![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Sizce Hangisi?? | |||
Darren Bent | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 16,67% |
Gabriel Agbonlahor | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 50,00% |
Charlton Cole | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 16,67% |
Christian Eriksen | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 50,00% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Holosko iyi adam ama bizim takimla tarzi pek uyusmuyor.Her iyi adam her takimda oynayamaz. Transferde bir baska kritik noktada dengeler.Rustu,Toraman gibi futbolcularimiz imza atarken gecen yillardan daha az bir ucrete attilar.Serdar Adalida bundan sonra dengeler gozetilecek dedi. Buraya kadar hersey guzel. Peki Gomez,Robinho ya da Kuranyi den birini alirsak taban fiyat olarak Toramanin aldigi fiyati bu adamlara kabul ettirebilecekmiyiz? Yoneticiler konusuyor ama konusurken gelecek yildizlarin alacagi paralari hesaba kattilarmi? Tumer ve Zan bu yuzden gitmislerdi.2 sene sozlesmesi bitince Toramanda bu sebepten giderse kimsenin arkasindan atip tutma hakki yok.
__________________ YETER!!! | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Abi takımda Avrupa çaında yıldız oyuncu bulundurmak istiyorsan hem de 2 tane den bahsediliyorsan. Mecburen oyuncuların yıllık ücreleri arasında dengesizlik olacaktır. Ya dengesizlik olucak yada 2 çözümü var bunun. Ya avrupadan 11 tane yıldızalıcaksın yada yıldız almayacaksın. Şimdi kadroda 2-3 yıldız tipte obütçede oyuncu diğerleri normal standart oyuncu olcaksa ki gidişat bunu gösteriyor o zaman ücretler arası dengesizlik çok normal. Zaten film o yıldız diye gelip çok yüksek bedel alan oyuncuların kendilerinin 5te1i ücret alan oyuncular kadar takıma katkı sağlayamamaları. Geçen seneden örnek Delgado - Tello... Gelen ve diğer oyunculardan yüksek ücret alan yıldızoyuncu aldığı ücreti hakeder şekilde oynadığı ve yıldızlığına yakışır şekilde oyun sahneye koyduğu zaman zaten diğerlerindne farkı ortaya çıkacağı için kimsenin bişey söylemeye hakkı olmayacaktır.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Kendini Rustunun yerine koy Besiktasliligini bir kenara birak.Bu durumdan rahatsiz olmazmisin?
__________________ YETER!!! | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Tabik Rüştü yıldız bir oyuncu bence dünya çapında yıldız olmuş Türk Milli takımının formasını çok uzun seneler giymiş ve kariyerinde Barcelona gir kulüpte oynarayak tarihe geçmiş bir oyuncu. Ama yldızdan kastım zaten o değil. Benim yıldız transfer anlayışım daha farklı mesela Brezilyalı Ronaldo artık benim için yıldız değildir, yada yıldızı sönmüştür veya zamanında yıldız olan ama artık yıldızlar sönmüş olan oyuncular mesela Roberto Carlos benim için bir yıldız oyuncu değildir. Geçmişte yıldız oyuncu olabilir bana şu an yıldız olması önemli. Tabiki kariyeri müthiştir ama gitiği takımlara yaptığı katkı bundan sonra ne ölçüde olur.. Benim yıldız anlayışım şu anda formunun zirvesinde olan Avrupayı yerden yere vuran oyuncu anlamındadır. Örnek: Dzeko, Krasic, Akınfeev, Mascherano, Torres, Ramos, Diarra, Van Der Vaart vs.. gibi isimler. Gerçek yıldız oyuncular bunlar Avrupadan Yıldız oyuncu getiricez kavramım bu benim. Eğer bunun dışında parlak futbolcu iyi futbolcu gibi kavramlarla zaten bir çok avrupa takımından bir çok oyuncu alınabilir ona dediğim birşey yok. Ama yöneticilerin öylesine sansasyonel bir şekilde yaptıkları açıklamalara baktığım zaman ben böyle dev isimlerden bahsettiklerini düşünüyorum. Yoksa verirsin 5-6-7 milyon euro iyi futbolcu getirirsin Beşiktaş bunu yapamayacak güçte değil tabiki.
![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Kim Kallstrom(bonservissiz) ile Elmander i alsinlar hem dengeleri korurlar hem ucuza mal olur hem de tam profestonel ozel hayati sorunsuz iskandinavyalilar almis olurlar.Kalan transfer butcesiylede Bursanin kanatlarini(volkan-ozan) getirebilirler.4 yeni transfer ile sezon hazirliklarina tam takim baslanmasi da avantaj sagar. Akilci degilmi?
__________________ YETER!!! | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
Yani hayallerin peşinden koşuyoruz gibime geliyor gerçekçi seviyeye inip oralarda planlar yapmamız gerekiyor. Geçen sene Tevez, Quaresma, Deco gibi hayallerin peşinde bütün transfer sezonunu geride bıraktık ve 3 gün içinde alınabilecek Tabata ile transferi noktaladık ben bu sene aynı hezümeti yaşamak istemiyorum. Bütün çabam bunun için.
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |