Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı
Aynen katiliyorum dediklerine.Her futbolcunun ederi farklidir.Ama Rustu yildiz degilse kim yildiz?Tamam sakatligi sebebiyle zaman zaman hatalar yapiyor ama bu takimi onlarca kez kurtardigi gercegini degistirmez.
Kendini Rustunun yerine koy Besiktasliligini bir kenara birak.Bu durumdan rahatsiz olmazmisin? |
Rüştünün kariyerinde Barcelona var abi

Tabik Rüştü yıldız bir oyuncu bence dünya çapında yıldız olmuş Türk Milli takımının formasını çok uzun seneler giymiş ve kariyerinde Barcelona gir kulüpte oynarayak tarihe geçmiş bir oyuncu.
Ama yldızdan kastım zaten o değil. Benim yıldız transfer anlayışım daha farklı mesela Brezilyalı Ronaldo artık benim için yıldız değildir, yada yıldızı sönmüştür veya zamanında yıldız olan ama artık yıldızlar sönmüş olan oyuncular mesela Roberto Carlos benim için bir yıldız oyuncu değildir. Geçmişte yıldız oyuncu olabilir bana şu an yıldız olması önemli. Tabiki kariyeri müthiştir ama gitiği takımlara yaptığı katkı bundan sonra ne ölçüde olur..
Benim yıldız anlayışım şu anda formunun zirvesinde olan Avrupayı yerden yere vuran oyuncu anlamındadır.
Örnek: Dzeko, Krasic, Akınfeev, Mascherano, Torres, Ramos, Diarra, Van Der Vaart vs.. gibi isimler. Gerçek yıldız oyuncular bunlar Avrupadan Yıldız oyuncu getiricez kavramım bu benim. Eğer bunun dışında parlak futbolcu iyi futbolcu gibi kavramlarla zaten bir çok avrupa takımından bir çok oyuncu alınabilir ona dediğim birşey yok. Ama yöneticilerin öylesine sansasyonel bir şekilde yaptıkları açıklamalara baktığım zaman ben böyle dev isimlerden bahsettiklerini düşünüyorum.
Yoksa verirsin 5-6-7 milyon euro iyi futbolcu getirirsin Beşiktaş bunu yapamayacak güçte değil tabiki.