arkadaslar gutinin gelmiycegini soylemistim, yanilmadim. delgadonun bu sezon yeni transferimiz olacagini da bir yerde yazmistim, ama baktim bulamiyorum. quaresma , hilbert, ve 1 transfer daha yapip, sezona boyle baslicaz. 1 yabanci transfer olarak forvete olacak, hocamiz forvete bobonun yanina uzun boylu veya hava toplarinda cok iyi olan bir forvet istiyor, bu yuzden robinho transferi de olmayacak gibi gozukuyor. (insallah olur) aldigim duyumlarda ve bazi basin organlarinda ingilterede oynaya agbonlahor ismindeki futbolcuyla ilgileniyoruz, eger dogru ise bu cok iyi olur diyorum. cok suratli ve hava toplarinda cok iyi olan bir forvet, ayrica teke tek pozisyonlarda adam gecebilen ozelliklere sahip bir golcu, extra yetenegi ise son vuruslarda cok iyi. bobo ile super ikili olustururlar. yerli olarak 2 transfer yapilacagini biliyoruz bunlarin kim olacagini hala ogrenemedik. bursadan en az 1 futbolcuyu alacagimiz soyleniyor, zapoya karsilik ben pek inanmiyorum bursanin bize oyuncu verecegini. bu sezon cok iyi bir kadromuz var insallah hocamiz da acikladigi gibi hucum futbolu oynatir ve bol gollu maclarimiz galibiyetlerimiz olur.
herkese sevgi ve saygilarimla forza Besiktas. |