![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yazik hemde cok yazik, bizim ayricaligimiz her kosulda her zaman hem takima hem o kutsal formayi tasiyan futbolculara destek vermekti, son yillar ise futbolcusuna destek vermeyen agresif, kufurcu, tinerci bir taraftar grubumuz oldu maalesef. Kusura bakmayin, ama Rustu'yu doven taraftarlar ile bizimkiler arasinda maalesef cok fazla fark kalmadi artik, ama o isliklayan serefsizlerin sonra susturmalari ve Baki Mercimek tempo tutusu benim hosuma gitti. Baki dun iyi degildi, ama Gokdeniz ve o kanattan bindiren Ferhat ve sonradan Omer Riza ile kimi tek tek birakirsan birak, yine zorlanir! Ibrahim Uzulmez oynasa yine farkli olmazdi, burada bir sistem degisikliligi gerekirdi, en azindan kesin olarak hem Baki hem Deli oynamaliydi bana gore.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ondan iyisi gelene kadar ben her zaman Baki'yi savunmacagim. Su an bizim kadromuzda Baki'den daha iyi oynayacak birisini goremiyorum. 35 yasindaki Ibrahim Uzulmezin topu 10 metre surup yere dusmesini izleyecegime Baki'yi tercih ederim ve kendini gelistirmesini beklerim daha iyi, en azindan Baki'de umut var.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #4 | |||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Savunmaya cok iyi destek veriyor, en onemli acigimiz duran toplari iyi karsiliyor ve ustelik takimin en cok top kapan! oyuncusu!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 37
| |||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
| |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |