![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
katılıorum mehmet sedef vardı sonra yok oldu adam iidi baya ben beendim umutluyum ondan onu da denesin görelim bakalım noluo... artı tigana suçu kendinde bulmuş ve "bölee kadro hazırlamak zorunda olduunu önümüzdeki cska,gese maçlarına göre kadro yapmak zorundaydım" dediğini okudum her ne olursa olsun kadro genede yanlıştı napalımm bakalım umarım önümüzdeki maçlarda kayıp olmaz da sağ salim atlatırıss....
__________________ there are two things in my life 1.BEŞİKTAŞ 2.MORE BEŞİKTAŞ | |||
![]() |
|
![]() | #52 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
katılıorum mehmet sedef vardı sonra yok oldu adam iidi baya ben beendim umutluyum ondan onu da denesin görelim bakalım noluo... artı tigana suçu kendinde bulmuş ve "bölee kadro hazırlamak zorunda olduunu önümüzdeki cska,gese maçlarına göre kadro yapmak zorundaydım" dediğini okudum her ne olursa olsun kadro genede yanlıştı napalımm bakalım umarım önümüzdeki maçlarda kayıp olmaz da sağ salim atlatırıss....
__________________ there are two things in my life 1.BEŞİKTAŞ 2.MORE BEŞİKTAŞ | |||
![]() |
![]() | #56 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Dünkü maç için nie kimse baki için bi yorum yapmadı çok garip bence defansın ortasında gayet basarılıydı İ.üzülmezde sol beckte cok iidii... Beğenen kimse yok mu yaaa... ![]() ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk defa tebrik ediyorum bakiyi,geldiğinden beri hep eleştirdim,dün iyi oynadı,kendi yerine geçince birşeyler olabiliyormuş demek ki,buyursun gökhanı kesebiliyorsa oynasın,ama birdaha sakın sola geçmesin | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Baki ancak soperlerimizin yedeği olabilir işte,dünkü maç asla ölçü olmaz çünkü üstümüze gelmeyi aklına getirmeyen bir rakiple oynadık,ama yinede fena değildi.Ayrıca dün sol bekte Üzülmez harika oynadı,mehmet sedef'inde yardımı var ama helal deliye..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dün 90 dakikada adamların sadece bi sutu var o kadar tamam baki iyi oynamış gibi gözüktü ama defansımıza top gelmedi ki...bir iki defa kafa topu aldı o kadar yine topu oyuna sokamadı ancak bakiden yedek olur gökhan gelince yedek olacak.bi daha asla bakiyi solda oynatmaz sol kanada gelince arkadaşlar bu i.akını dün gece gördünüz giresiye kadar sol kanat nasıl canlandı bence tigana korkak olmasa akın solda bal gibi oynar.adam dikine gidiyo üstelik yani tam bi sol kanat oyuncusu insallah akını sol kanada ceker çünkü sedefle bu iş olmaz çünkü büyük maçların adamı deil sedef.birde santrofora gelince boboyla nobre aynı tarz oyuncular yani kaleye arkası dönük oyuncular bence bobo kesilip güleç oynamalı çünkü güleçin tarzı ilhan mansıza cok ama cok benziyor | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | baki iyi oynadı ama gs maçındada aynı performasını bekliyorum | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |