![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #123 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beşiktaş'ta kurul ertelendi Beşiktaş Kulübü Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, çoğunluk sağlanamadığı için 27 Ocak Cumartesi gününe ertelendi. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Auditorium'unda bugün yapılması gereken genel kurul, 27 Ocak Cumartesi günü aynı yerde çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek | ||
![]() |
![]() | #124 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
he bak iyi ki aydinlattin beni yahudi istemiyorum yonetimde.ali kulaksizoglunun dedigi gibi para hersey degil ...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | |||
![]() |
![]() | #126 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | haddlerini asmislar dayak istiyo bunlar
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #127 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o parayı klube borç oLarak vermiş oLabiLir ama bunu medyada özeLLikLe beLirtmesi bi beşiktaş başkanına hiç yakışmamış ![]()
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() |
![]() | #128 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | yahudi adamdan yönetici olmaz diyenler...o zaman hristiyan futbolcu da oynatmayalım ?..yahudi parasını vermek istemez hristiyan da top oynamaz biz müslüman olduğumuz için değil mi? fotomaç takvim ve diğer ezik medya artık bu saçma sapan haberlerine son versin!
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #129 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
bjk-ankaragücü maçı sonrrası murat AKSU'nun yeni yönetimde olmayacağım diye açıklama yaptığı LİG TV'de alt yazı olarak geçildi arkadaşlar. Konu themadpol tarafından (21-01-2007 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #130 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Aksu'dan şok istifa! Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, yeni yönetimde görev almayacağını açıklayarak, istifasını verdi. Aksu 27 Ocak'da yapılacak genel kurulda Yıldırım Demirören'in yeni yönetiminde yer alması için 3 ismi Demirören'e iletti. Başkan Demirören'in bu 3 ismin kulübe para verebilecek isimler olup olmadığını sorması üzerine, Aksu'nun "hayır" cevabıyla bu 3 ismi yönetime almasının mümkün olmadığını ifade ettiği öğrenildi. Yıldırım Demirören'in bu cevabı üzerine, Murat Aksu yeni yönetimde yer almayacağı açıklayarak, görevinden istifa etti. 21.01.2007 ![]() Kaynak : DHA | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |