![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #171 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bu cümlenin kaynagi yokmu??? ben bugün ligtvden duydugum kadariyla istifa etmemis, sadece yeni yönetimin icine girmek istemiyormus...bunuda murat aksu kendisi ömer güvence telefonda demis...
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
|
![]() | #173 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Belki böylesi iyidir...
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. Konu Isvecli_Kartal tarafından (23-01-2007 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #174 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | okeyto tsk.... ya baskan ne yaptigini bilmiyor, insanin bir plani projesi olur... alla alla... bunun bu borcdan kurtulmak icinde plani yoktur.. off off ![]()
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() | #175 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | giden gider kalan saglar bizimdir ...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #176 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #177 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
25 milyon dolarını istedi Beşiktaş'ta Murat Aksu depreminin ardından ikinci şok da başkan Yıldırım Demirören'den geldi!.. Sabah gazetesinin 23 Ocak 2007 tarihli sayısında yer alan Fatih Doğan imzalı habere göre, kulübe verdiği borç 25 milyon doları bulan Demirören, A.Gücü ile oynanan kupa maçına, Beşiktaş'ın karar defterini getirterek yönetim kurulu üyelerine '25 milyon dolar borca karşılık Demirören'e senet verilmesi' kararını imzalattı. Cumartesi akşamı vedaya hazırlanan yönetime yemek veren Demirören, Aksu ile gelinen yol ayrımının arifesinde bir ilke daha imza attı. A.Gücü maçının devre arasında stada getirttiği karar defteri için imza toplayıp, "Demirören'e olan 25 milyon dolar borca karşılık 5 senet verilmesi" kararını apar topar onaylatan başkanın bu tavrı "Kulüpteki geleceğini garanti görmediği için parasını sağlama alıyor" diye yorumlandı. Seçimde rakipsiz kalan, camiadan destek alan Demirören'in istediği yönetimle seçilmesi garanti olmasına rağmen alacağı için böyle bir yola başvurması yönetim arasında şok etkisi yarattı. Nitekim imza atmayan Murat Aksu'nun ayrılık kararı almasında "Senet" operasyonunun da etkisi olduğu iddia edildi. AKLA GELEN BAZI SORULAR! 1- Başkan borcuna karşılık senetler için imzayı, statta apar topar niye attırdı? 2- Kulübün yönetim karar defterine atılan imzalar sonunda Demirören'e kesilecek 5 senedin tarihi ne olacak? 3- Başkan yeni kuracağı yönetimin uzun ömürlü olacağını düşünmüyor mu? Ve bu nedenle de parasını sağlama mı almak istedi? 4- Böyle bir yola başvurarak muhaliflerine 'gelen önce benim paramı öder' mesajını mı veriyor? kaynak: fotomaç | ||
![]() |
![]() | #178 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | daha düne kadar ali kulaksızoğlu başkan adayıydı bu durumda demirören seçimi kaybetme durumu olduğu için 25 milyon euroluk 4 senet halinde istemesi doğal idi. zaten m.aksu ile aralarının açılma sebebi buydu seçimi kaybederse bu parayı nasıl alacaktı. 4 seneti yönetim kuruluna imzalatmak istedi m.aksu imzalamayınca m.aku ben yokum dedi. peki şimdi nolacak? demirören e rakip olmadığı için bence m.aksu ile tekrar bir araya gelecek ve senetlerden vaz geçecek | ||
![]() |
![]() | #180 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Kazancı'nın şartı Bahattin Demir! Demirören ikinci başkanlık için Cemil Kazancı'ya yine teklif götürdü. Kazancı "Bahattin Demir de olacak" dedi. Beşiktaş'ta başkan Yıldırım Demirören, Murat Aksu şokuyla sarsılırken, Çarşamba günü mesai bitimine kadar vereceği son listesini şekillendirmeye çalışıyor. Demirören dün Cemil Kazancı'yla bir araya gelerek daha önce yaptığı ikinci başkanlık teklifini yineledi. Eski yönetici Bahattin Demir'le birlikte yönetime girmek isteyen Kazancı'nın son kararını yarın sabah Demirören'e bildireceği öğrenildi. Kazancı yönetime girme şartı olarak Bahattin Demir'in de Demirören'in listesinde olmasını istiyor. İŞTE LİSTENİN SON HALİ Bu son gelişmelerden sonra başkanın kesinleştirdiği isimler: Kenan Öner (Emekli Müsteşar), Ertunç Soğancıoğlu (Doğan Fak. Genel Müdürü), Bülent Deriş (İşadamı), Hüseyin Yücel (Emekli Memur), Levent Erdoğan (Avukat), Aziz Çankırı (Müteahhit), Celal Kolat, (İşadamı Toyata), Murat Akdoğan (Baymak), Yağmur Sağnak (GNC Ceo), Gülnaz Arsel (Koç-İletişimci), Mario Berk (Berk Çorapları), Hakan Aksoy (İşadamı), Adnan Demirkırdı (Sanayıci). Listeye girmesi beklenen isimler ise şöyle: Cemil Kazancı (Aksa'nın sahibi), Bahattin Demir (İşadamı), İlhan Durusoy, Erdal Torunoğulları (İşadamı) VAHAP HACIOĞLU
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |