![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #191 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Kartal'da garip şeyler oluyor! ![]() Murat Aksu ve... Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu’nun, seçime sayılı günler kala sürpriz bir şekilde yeni dönemde yönetimde yer almayacağını açıklamasının yankıları sürerken, bu kez de Başkan Yıldırım Demirören’in, 25 milyon dolarlık alacağı için kulüpten 5 adet senet istediği ve bu amaç doğrultusunda karar defterinin, Ankaragücü ile oynanan Fortis Kupası maçı öncesi İnönü Stadı’na getirildiği iddiası ile çalkalanıyor. Bu ne yaman çelişki Kulübün resmi internet sitesindeki açıklamada, “28 Ocak 2007’de yapılacak genel kurul öncesinde başkanımızın alacağına karşılık senet düzenlenmesi konusu düşünülmüş, ancak Yönetim Kurulu kararı alınmamış, dolayısıyla herhangi bir senet düzenlenmemiştir” denirken, Demirören’in yazarımız Atıf Keçeci ile yaptığı görüşmede “Defteri statta görünce, ‘Bunun yeri burası değil, hemen kaldırın’ dedim ifadesini kullanması şaşkınlık yarattı. 5 kişi imzaladı mı? Öte yandan, kulüp karar defterini ‘tek tek çağrılan’ Süleyman Eren, Sinan Vardar, Kenan Öner, Hüseyin Yücel ve Bülent Deriş’in imzaladığı ileri sürüldü. Sinan Vardar ve Hüseyin Yücel’in, “Bir şeyler imzaladık, ama ne olduğunu bilmiyoruz” şeklinde açıklamaları da, olayın garipliğini tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor. Bu konunun bundan sonra nasıl bir seyir izleyeceği ise tam bir merak konusu. Herkes beklemede. Demirören listeyi bugün verecek Başkan Yıldırım Demirören, kesin yönetim listesini bu akşam mesai bitimine kadar Divan Kurulu Başkanlığı’na sunacak. Demirören, mevcut yönetimden Kenan Öner, Bülent Deriş ve Hüseyin Yücel ile yola devam edecek. Başkan, İlhan Durusoy konusunda ise son kararı bugün verecek. İsmi kesinleşen diğer adaylar şunlar: Gülnaz Arsel, Celal Kolat, Ertunç Soğancıoğlu, Levent Erdoğan, Murat Akdoğan, Yağmur Sağnak, Adnan Demirkırdı ve Behçet Ümitlen. Başkan Yıldırım Demirören, camiadan büyük tepki alan Aziz Çankırı ve Hakan Aksoy hakkında ise şimdilik kararsız.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
|
![]() | #192 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Aksu’nun yerine Kumcuoğlu ![]() Demirören, yollarını ayırdığı Murat Aksu’nun yerine bu göreve Ertuğrul Kumcuoğlu’nu getirme kararı aldı. Eski başbakanlar Bülent Ecevit’in, cumhurbaşkanlığı için ismini ön plana çıkardığı Kumcuoğlu, son anda Ahmet Necdet Sezer adı üstünde uzlaşmaya varıldığı için bu makama oturamamıştı. Kumcuoğlu, Türkiye Büyük Milleti Meclisi’ne gidip, Beşiktaşlı milletvekillerine halka arz ile ilgili brifing veren dönemin başkanı Serdar Bilgili’ye, “Başkan bizi sigorta yaptır. Kalbimiz bu takımın maçlarına dayanmıyor” diyerek dikkat çekmişti.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! Konu özgür_1903 tarafından (24-01-2007 Saat 08:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #193 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | "Yıldırım Demirören'in listesine girmeyin" Beşiktaş'ta kongre öncesi bir grubun, yeni yönetimin uzun ömürlü olmayacağını söyleyerek adaylara baskı yaptığı iddia edildi Hürriyet Gazetesi'nin 24 Ocak 2007 tarihli haberine göre Kara Kartal camiası, 28 Ocak Pazar günü yapılacak olağan genel kurul toplantısında kulübün yeni başkanını seçecek. Son anda bir sürpriz olmadığı taktirde şimdiki başkan Yıldırım Demirören, kongreye tek aday olarak girecek. Demirören her ne kadar tek aday gibi görünse de, onun başkanlığını istemeyen küçük ama etkili bir grup öyle oyunlar ortaya koyuyor ki, inanılır gibi değil... 20 yılı aşkın süredir Beşiktaş Kulübü’nün her kongresini izleyen bir gazeteci olarak söylüyorum; bu seçim öncekilerden çok daha farklı; stresli ve gergin olacak. Gelin şimdi Beşiktaş’ta kongre öncesi neler yaşandığını, perde arkasında ne gibi oyunlar oynandığına kısaca bir göz gezdirelim... Kenara çekiliyorlar Başkan Yıldırım Demirören, kimseye ön yargılı yaklaşmadığını, Beşiktaş’a hizmet etmek isteyen herkese kapısının açık olduğunu sık sık ifade ediyor. "Kimseyle küslüğüm veya kavgam yok" diyerek, Beşiktaş’ı sevenleri yönetim kuruluna girmeye davet eden Demirören, bu samimi çağrısına ne yazık ki, gereken karşılığı almış değil. Her fırsatta "Benim şu kadar oyum var, ismim çok önemli. Ben kongre kazandırırım" diye ortalarda dolaşıp hava atan birçok ileri gelen, yönetime girmek yerine kenara çekilmeyi tercih ediyor. Uzun ömürlü olmaz Şimdi gelelim esas konuya... Yani, Yıldırım Demirören üzerine oynanan oyunlara... Camia içinde Demirören’in başkanlığını istemeyen, daha doğrusu onun başarısız olmasını isteyen küçük ama özellikle iş dünyasında son derece etkili bir grup var. Hemen söyleyelim, isimleri bende saklı olan bu şahısların arasında, yeni dönemde yönetimde görev almayacağını söyleyen Murat Aksu yok. Bu şahıslar yönetim kurulu oluşturma çabasındaki Yıldırım Demirören’in elini kolunu bağlamak için ne gerekirse yapıyorlar. Çoğu işadamı olan bu şahıslar, yönetime girmek isteyen veya Demirören’den yöneticilik teklifi alan kişilerle tek tek görüşüp, "Eğer yönetime girerseniz zararlı çıkarsınız. Çünkü Yıldırım Demirören’in yeni yönetiminin ömrü uzun olmayacak. Başarısızlık yüzünden en fazla 5 ya da 6 ay sonra kulüp olağanüstü kongreye gidecek" diyor. Kürüm’e de yapmışlardı Demirören muhalifi olan bu isimler aynı numarayı iki ay önce Haşmet Bedii Kürüm’e de yapıp, başkan adayı olmayı düşünen Kürüm’ü, "Aman ortaya çıkma, yıpranırsın. Kongrede seni kimse desteklemez" diye adaylıktan vazgeçirdiler. Siz bana para verin Türkiye’nin en zengin 100 kişisi arasında yer alan bir işadamının yaptıkları daha da ilginç... Yine ismi bizde saklı olan bu şahıs, kendisine yöneticilik teklifinde bulunan ve Beşiktaş’a maddi katkıda bulunmasını isteyen Yıldırım Demirören’e, "Ben önemli bir işadamıyım, bir markayım. Yönetime girmem demek sizi onurlandırmam demektir. Sizin yönetiminizde yer almam için bana para vermeniz gerekir" cevabını verdi. Bir başka işadamı ise, kendisiyle birlikte çalışmak isteyen Demirören’e, "Önce banka hesaplarının dökümünü göreyim, eğer tehlike görmezsem yönetime girerim" dedi. Demirören kararlı Buraya kadar yazdıklarımızdan Yıldırım Demirören’in liste oluştururken ne gibi zorluklar yaşadığını sanıyorum anladınız. Her şeye rağmen Demirören doğru bildiği yolda ilerlemeye devam ediyor. Kongre çalışmalarını bir haftadır yoğunlaştıran Demirören, yönetimine almak istediği kişilerle toplantı üstüne toplantı yapıyor. Dün akşam telefonla görüştüğüm başkan Demirören, eskisinden daha güçlü bir yönetim kurulu listesi oluşturduğunu ifade etti. "Gücüm ve sağlığım yettiğince Beşiktaş’a hizmet etmeyi sürdüreceğim" diyen Demirören, kulübün ekonomik anlamda güçlenmesini istemeyen grupların olduğunu belirtip, şunları söyledi: Önce Beşiktaş "Beşiktaş’ın büyümesinden rahatsız olan gruplar var. Fulya, Akatlar ve Ümraniye projelerimizin başarıyla yürümesinden strese girenler var. Ben doğru bildiğim yolda yürüyorum. En büyük destekçilerim, beni başkanlık görevine layık görenler ve ailemdir. Bizim aleyhimize çalışanlar şunu unutmasın ki, hiç kimse Beşiktaş’tan üstün değil. Kulübün menfaatleri her şeyden önce gelir. Önce Beşiktaş." Kaynak: Hürriyet24.01.2007
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #194 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | "Nedenini başkan açıklasın" Beşiktaş'ta hafta sonu yapılacak Olağan Genel Kurul öncesi birbirinden ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sinan Vardar Superspor.com'a konuştu. Önce İkinci Başkan Murat Aksu’nun Başkan Yıldırım Demirören ile yaşadığı yeni yönetim listesi tartışmasının ardından görev almayacağını bildirerek ayrılmasının ardından, önceki gün de Sabah gazetesinin ortaya attığı ve Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören'in 25 milyon dolar alacağı için kulüpten 5 adet senet istediği iddiasını yalanlaması ortalığı karıştırmıştı. Bu gelişmenin ardından Sabah Gazetesine konuşan Beşiktaş Alt Yapı Komitesi Başkanı Sinan Vardar, Başkan Yıldırım Demirören’in kulüpten alacaklarına mahsuben senet aldığını doğruladı. NEDENİNİ BAŞKAN AÇIKLASIN Konu hakkında Superspor.com’a konuşan Vardar, “Söylediklerimin arkasındayım. Hatta o gün bu imzaların şeref tribünün de atılmasının yanlış olduğunu Avukat Ömer Budak’a da söyledim” dedi. Vardar’a bu olayı Başkan Demirören’in neden yalanladığını sormamız üzerine ise ilginç bir cevap verdi; “Bunu Başkan Yıldırım Demirören’in çıkıp açıklasın.” DEMİRÖREN YÖNETİM LİSTESİNDE DEĞİŞİKLİĞE GİDİYOR! Bu arada hafta sonu yapılacak kongre öncesi kulüp başkanı Yıldırım Demirören kesinleşmiş listesini Divan Kurulu’na bugün verecek.Camiaya yakın kaynaklardan edindiğiniz bilgilere göre Yıldırım Demirören’in kongre sonrası bazı grupların muhalefet yapmasından çekindiği için liste de yeni bir düzenlemeye gidebileceği öğrenildi. 24.01.2007 ![]() Kaynak : SuperSpor.com
![]() |
![]() | #195 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Beşiktaş'ta sıcak saatler Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'in haberine göre Siyah beyazlı camia içindeki küçük ama etkili bir grup, liste oluşturma çabası içindeki Demirören’in görüştüğü kişilere, "Sakın yönetime girmeyin. Demirören’in başarılı olma şansı yok. Yeni yönetim en fazla 6 ay dayanır" diyor. Beşiktaş camiası, 28 Ocak Pazar günü yapılacak olağan genel kurul toplantısında kulübün yeni başkanını seçecek. Son anda bir sürpriz olmadığı taktirde şimdiki başkan Yıldırım Demirören, kongreye tek aday olarak girecek. Demirören her ne kadar tek aday gibi görünse de, onun başkanlığını istemeyen küçük ama etkili bir grup öyle oyunlar ortaya koyuyor ki, inanılır gibi değil... 20 yılı aşkın süredir Beşiktaş Kulübü’nün her kongresini izleyen bir gazeteci olarak söylüyorum; bu seçim öncekilerden çok daha farklı; stresli ve gergin olacak. Gelin şimdi Beşiktaş’ta kongre öncesi neler yaşandığını, perde arkasında ne gibi oyunlar oynandığına kısaca bir göz gezdirelim... KENARA ÇEKİLİYORLAR Başkan Yıldırım Demirören, kimseye ön yargılı yaklaşmadığını, Beşiktaş’a hizmet etmek isteyen herkese kapısının açık olduğunu sık sık ifade ediyor. "Kimseyle küslüğüm veya kavgam yok" diyerek, Beşiktaş’ı sevenleri yönetim kuruluna girmeye davet eden Demirören, bu samimi çağrısına ne yazık ki, gereken karşılığı almış değil. Her fırsatta "Benim şu kadar oyum var, ismim çok önemli. Ben kongre kazandırırım" diye ortalarda dolaşıp hava atan birçok ileri gelen, yönetime girmek yerine kenara çekilmeyi tercih ediyor. UZUN ÖMÜRLÜ OLMAZ Şimdi gelelim esas konuya... Yani, Yıldırım Demirören üzerine oynanan oyunlara... Camia içinde Demirören’in başkanlığını istemeyen, daha doğrusu onun başarısız olmasını isteyen küçük ama özellikle iş dünyasında son derece etkili bir grup var. Hemen söyleyelim, isimleri bende saklı olan bu şahısların arasında, yeni dönemde yönetimde görev almayacağını söyleyen Murat Aksu yok. Bu şahıslar yönetim kurulu oluşturma çabasındaki Yıldırım Demirören’in elini kolunu bağlamak için ne gerekirse yapıyorlar. Çoğu işadamı olan bu şahıslar, yönetime girmek isteyen veya Demirören’den yöneticilik teklifi alan kişilerle tek tek görüşüp, "Eğer yönetime girerseniz zararlı çıkarsınız. Çünkü Yıldırım Demirören’in yeni yönetiminin ömrü uzun olmayacak. Başarısızlık yüzünden en fazla 5 ya da 6 ay sonra kulüp olağanüstü kongreye gidecek" diyor. KÜRÜM'E DE YAPMIŞLARDI Demirören muhalifi olan bu isimler aynı numarayı iki ay önce Haşmet Bedii Kürüm’e de yapıp, başkan adayı olmayı düşünen Kürüm’ü, "Aman ortaya çıkma, yıpranırsın. Kongrede seni kimse desteklemez" diye adaylıktan vazgeçirdiler. SİZ BANA PARA VERİN Türkiye’nin en zengin 100 kişisi arasında yer alan bir işadamının yaptıkları daha da ilginç... Yine ismi bizde saklı olan bu şahıs, kendisine yöneticilik teklifinde bulunan ve Beşiktaş’a maddi katkıda bulunmasını isteyen Yıldırım Demirören’e, "Ben önemli bir işadamıyım, bir markayım. Yönetime girmem demek sizi onurlandırmam demektir. Sizin yönetiminizde yer almam için bana para vermeniz gerekir" cevabını verdi. Bir başka işadamı ise, kendisiyle birlikte çalışmak isteyen Demirören’e, "Önce banka hesaplarının dökümünü göreyim, eğer tehlike görmezsem yönetime girerim" dedi. DEMİRÖREN KARARLI Buraya kadar yazdıklarımızdan Yıldırım Demirören’in liste oluştururken ne gibi zorluklar yaşadığını sanıyorum anladınız. Her şeye rağmen Demirören doğru bildiği yolda ilerlemeye devam ediyor. Kongre çalışmalarını bir haftadır yoğunlaştıran Demirören, yönetimine almak istediği kişilerle toplantı üstüne toplantı yapıyor. Dün akşam telefonla görüştüğüm başkan Demirören, eskisinden daha güçlü bir yönetim kurulu listesi oluşturduğunu ifade etti. "Gücüm ve sağlığım yettiğince Beşiktaş’a hizmet etmeyi sürdüreceğim" diyen Demirören, kulübün ekonomik anlamda güçlenmesini istemeyen grupların olduğunu belirtip, şunları söyledi: ÖNCE BEŞİKTAŞ "Beşiktaş’ın büyümesinden rahatsız olan gruplar var. Fulya, Akatlar ve Ümraniye projelerimizin başarıyla yürümesinden strese girenler var. Ben doğru bildiğim yolda yürüyorum. En büyük destekçilerim, beni başkanlık görevine layık görenler ve ailemdir. Bizim aleyhimize çalışanlar şunu unutmasın ki, hiç kimse Beşiktaş’tan üstün değil. Kulübün menfaatleri her şeyden önce gelir. Önce Beşiktaş."
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #198 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Cok ii bir yönetim kurmalida, baksaniza önüne sanki duvar örmüsler. Herkes nedense Besiktas`in güclenmesinden korkuyor! Unutmasinlarki her zaman, her yerde, en büyük Besiktas!
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN | ||
![]() |
![]() | #200 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ne zaman göreceğiz bakalım kendi içinde bütünleşmiş BEŞİKTAŞ'I?
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ Konu onurozgen tarafından (24-01-2007 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |