![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | martta erken seçim olur..karşısına kimse çıkmıyor.paralı ve güçlü yönetim kur diyorlar.o tam tersini yapıyor.ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum.
__________________ | ||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Beşiktaş'ın Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda, siyah-beyazlı kulübün, başkan Yıldırım Demirören'in alacağı dışında, 31 Aralık 2006 itibariyle net 39 milyon 996 bin 237 dolar borcu olduğu açıklandı.. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantıda, kulüp yönetim kurulunun idari ve mali faaliyet raporlarını okuyan genel sekreter Kenan Öner, başkan Yıldırım Demirören'in alacağı hariç olmak üzere, 31 Aralık 2006 itibariyle kulübün net 39 milyon 996 bin 237 dolar borcu olduğunu söyledi. Kenan Öner, Fulya'da yapımı süren BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'nin tamamlanması sonrası yıllık 14 milyon dolar kira geliri beklediklerini de sözlerine ekledi. Bu arada toplantıda kısa bir konuşma yapan Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, müze için ayrılan alanın yetersizliğine dikkat çekerek, ''Amatör spor dallarına ait bin 700 kupa bu nedenle sergilenememektedir. Fulya Projesi'ni çok iyi değerlendirmemiz gerekmektedir. Ayrıca yeni üyelerin katılımıyla Divan Kurulu üyesi sayısı 300'ün üstüne çıkacak'' dedi. Öte yandan, toplantıya katılmayan ve telgraf gönderen kulübün onursal başkanı Süleyman Seba'nın kutlama mesajı üyeler tarafından uzun süre alkışlandı. AjansSpor | ||
| |
| | #5 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | toplam 60 milyon dolar vay be 15 milyon dolar borclu bir takimi alip nerelere getirdiler yaziklar olsun ne diyebiliriz ki baska
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Demirören sanki parasını almayacakmıda,borçu ufak göstermek için hariç tutuyorlar. ayrıca net borç dediğine göre , klubün tüm gelirlerini (gelecektekilerde dahil) toplam borçtan düşmüşler demektir. Haa bu arda klüp hiç para harcamayacakmış gibide düşünülmüş. iyi iş kağıt üzerinde kalem oynat, borçu azalt... Sihirbaz bunlar... sihirbaz... | |||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | fazla değilmiş borç kapanır.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |