![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | oylar ali kulaksızoğluna
__________________ http://besiktasforum.net/forum/genel...im/#post213050 lütfen göz atınınız ülkemiz için | ||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tuncay özilhan ihsan kalkavan sunmuş başkanlığa aday olsuun diye demirören çekil artık
__________________ http://besiktasforum.net/forum/genel...im/#post213050 lütfen göz atınınız ülkemiz için | ||
| |
| | #4 | ||
| Guest
|
| ||
| | #5 | ||
| Guest
| Sürpriz adaya tepki Beşiktaş'ta başkan Yıldırım Demirören'in seçime tek aday girmesi beklenirken, perşembe günü sürpriz bir isim Ali Kulaksızoğlu, Divan Kurulu'na aday olduğunu belirterek yönetim listesini verdi. Kulaksızoğlu'nun ani çıkışı, camiada "gayrı ciddilik" olarak yorumlandı. Kaynak:Fotomaç | ||
| | #6 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | valla bu şartlarda kim olursa olsun DEMİRÖREN i devirir gibi ggeliyor bana herkes karşı bu yönetime ne de olsa.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler bence demirren gitmeli yerinde kim gelirse gelsin ben ali kulaksızoğlunu ilk duyduğumda bu kim ya falan demiştim ama böle değil bakın aziz yıldırım başakn adayı olmdan önce azizeyi kim tanıodu adam bi başkan oldu fenerin sayesinde kaçtane ihaleye sahip oldu fener sayesınde adam kariyer yaptı e bu kariyere de fenerde hizmet ederek + lar ekledi...bu yüzden gelecek olan isim önemli değil iyi yönetilsin hadi onuda geçtin sportif başarı olsun gerisi gelir zaten...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |