![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #102 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | TiGaNa diğerlerine yaptığını ona yapmayacaksa kalmalı yoksa kendisi açısından gitmesi ii olur çünkü inatla oynatmaz onu da .. İ.Akın A.Tandoğan Ricardinho da olduğu gibi..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #103 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Fatih Akyel takası Trabzonspor'un hocası Ziya Doğan'ın istediği Ali Güneş için yönetim harekete geçiyor. Bordo-mavililer, Ali'ye karşı Fatih Akyel'i önerecek. Tigana oynatmıyor Beşiktaş'ta Tigana'nın şans vermediği Ali'ye karşı Trabzon'da kadro dışı bırakılan Fatih'e siyah-beyazlıların vereceği yanıt merak ediliyor. fotomac
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #104 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Ali Güneş bekliyor Uzun süren sakatlığı ve ardından takıma girememesi nedeniyle mutsuz olan Ali Güneş kararsız. Yönetimin, "Kalmak istiyorsan forma için çalışmalısın" dediği Ali Güneş, "İyi teklif olmazsa gitmem" cevabını verdi
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #105 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #106 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne fatihi ya ne alaka... ali için üzülüyorum bence iyi oyuncu oynadığında kendini gösterdiğine inanıyorum...kalması iyi olur ama tigana oynatmaz onu...
__________________ there are two things in my life 1.BEŞİKTAŞ 2.MORE BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #107 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Eğer Denizli gelirse Beşiktaş’ta kalırım Beşiktaş’ta Jean Tigana ile yıldızı barışmayan isimlerin başında gelen Ali Güneş, “Sezonun ikinci yarısında Tigana’nın takımın başında kalması halinde ben yokum. Mustafa Denizli’nin gelmesi halinde ise Beşiktaş’ta kalabilirim” dedi. Sezon sonunda Siyah-Beyazlı kulüpteki sözleşmesi sona erecek olan Ali Güneş, Fransız teknik adamın kendisini takımda düşünmediğini belirterek, “Ben oynamak istiyorum. Ama Tigana varken oynama ihtimalimin düşük olduğunu da biliyorum. Şu an için beklemedeyim. Tigana’nın Beşiktaş’ta kalması halinde kiralık mı giderim bilmem ama başımın çaresine bakacağım” diye konuştu. Yurtiçinden ve yurtdışından teklifler aldığını anlatan Ali Güneş sözlerini “Ben Beşiktaş’ta çok mutluyum ve kalmak istiyorum. Görüştüğüm Beşiktaşlı idareciler de benden memnun olduklarını ve sezon sonunda bitecek olan sözleşmemi uzatmak istediklerini söylediler. Eğer şartlar oluşursa ben de Beşiktaş’ta kalmak isterim” diye sürdürdü. Ali Güneş, Tigana’nın yerine adı geçen Mustafa Denizli’nin Siyah-Beyazlı kulübe çok faydalı olabileceğini de belirterek, “Zaten kendisini ispatlamış bir hoca. Daha önce kendisi ile çalıştım. Gelirse ben de Beşiktaş’ta kalırım” dedi.
![]() |
![]() | #108 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence de gelmesin bizdeki emre asik gibi olur sonu
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #109 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | |||
![]() |
![]() | #110 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ali Güneş iyi oldu senin icin teknik adam degistirelim..
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |