![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | -------------------------runje------------------------------- ---------------gökhan z.---------ibrahim t.------------------ serdar k.--------------------------------------------ibrahim ü. ------------------------koray------i-------------------------- ali t.---------------delgado-------burak--------------ibrahim a. ---------------------------nobre------------------------------ burak yerine boboda oynaya bilir ama çok formsuz yada rico oynayabilir bu takımın kanatları iyi işler ceza sahası dışından iyi şut çeker iyi diripling yapar orta saha dikine daha rahat oynar tabi benim futbol anlayışım
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | arkadaşar banaa kızmayın ama artık adam gibi bi futnol oynayalım.En azından küme düşme potasındaki takımlar gibi oynamayalım.Yeter artık.Düzgün oynayın bee.Şu feneri evire çevire yeinki diyecek hiçbirşey bulamasınlar.Oyunu onlara bırakmayın.Siz saldırın.Çünkü kadıköydeki maçta gerçekten çok kötüydük.Lütfen şu takımı eze eze yenn.DE | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu maç bizimm sıkıntı yokkk o tümerde e**** görcekk
__________________ "Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; mezarıma Siyah-Beyaz güller atılacaksa, mezar taşıma BEŞİKTAŞ yazılacaksa, böyle ölüm hoşgelsin sefa gelsin..." | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu maçta tigana yine saçmalıklar yapar diye korkuyorum.delgado ve koray düzelmiş 2.yarının başlarında yaptığı kadroyu çıkarmalı.ama tigananın baki ve burak takıntısını biliyorsunuz.. runje,ibrahim üzülmez,toraman,gökhan,ali tandoğan,koray,serdar,delgado,rico,nobre,bobo. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |