![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1083 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ..................ufuk............. kurtuluş.toraman.gueye.taiwo .....topuz..ernst..hamit ..holosko..............tello ..........santa cruz........ fink sivok batuhan sezer rüştü nobre ekrem zan | ||
![]() |
![]() | #1085 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | babel, van der vaart, riise, ibrahim köybaşı, jose mautinho, aurelio, çağlar, sezer, ibrahim dağaşan, özer hurmacı, claudio pizarro, jaja, papa gueye, ufuk ceylan, sezer badur, mehmet yıldız, sinan bolat, eren güngör bence bu saatten sonra ilgilenilebilecek gelmesi muhtemel olabilen hayal olmayan hedefler arasında yer alması gerekir gökhan inler, hamit altıntop, caner erkin var tabi bunlara ek olarak gomis de forvette iyi olur ama ben bjk yönetiminin yerinde olsam şu an gelişen şartlar nedeniyle ilk önce özer hurmacıyı alırım sonrada ismail köybaşı ile eren güngörü
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #1087 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | .....................................Rüştü........ ........... .......Ekrem......İ.Toraman........Sivok.........T ello........ ......................Ernst..............M.Fink... .................. ..........Mancini............Yusuf..........Özer Hurmacı...... .....................Luis Fabiano Clamente......................
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #1088 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Hakan ekrem toraman sivok ismail ernst murat ceylan holosko tevez tello bobo cenk caner fink zan inceman yusuf delgado
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() |
![]() | #1090 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | babel, van der vaart, riise, ibrahim köybaşı, jose mautinho, aurelio, çağlar, sezer, ibrahim dağaşan, özer hurmacı, claudio pizarro, jaja, papa gueye, ufuk ceylan, sezer badur, mehmet yıldız, sinan bolat, eren güngör bence bu saatten sonra ilgilenilebilecek gelmesi muhtemel olabilen hayal olmayan hedefler arasında yer alması gerekir gökhan inler, hamit altıntop, caner erkin var tabi bunlara ek olarak gomis ve santa cruz da forvette iyi olur ama ben bjk yönetiminin yerinde olsam şu an gelişen şartlar nedeniyle ilk önce özer hurmacıyı alırım sonrada ismail köybaşı ile eren güngörü
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |