![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1121 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #1122 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkdslar sunu alsak bunu alsak dıe konu acıosnz tmm herkesn ıstedığı bependığı futbolcu var ama alsak la fılan olmuo bu ıs bekleyıp görecez | ||
![]() |
![]() | #1123 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #1124 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bilirim boboyu zago önerdigini ama zagonun görevimi bize oyuncu önermesi önerdi allah razi olsun simdiki halini göriyoruz bobonun ama portoyu göriyoruz adamlarda öyle scout ekibi varki hemen sözlesme imzaliyorlar okula götüriyorlar ilgileniyorlar deger veriliyor . bizde yapabiliriz altyapi icin aliriz egitiriz a takima oynar
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #1125 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Beşiktaşım'ın alt yapısında bu adamlara taş çıkaracak oyuncular var! Bunlara vereceğimiz önemin yarısını alt yapımızdaki adamlara versen Türkiye'nin gelecekteki Hakan şükür, Emre Belözoğlusu vs çıkar Ben sana gençlere önem vermeyelim demedim zaten Yabancı konteynjanından dolayı şu anda imkansız diyorum Gençler kalkınmada büyük rol oynar.Farkındayım.Benim alt yapımda Necip, Ali Kuçik, Batuhan, Saim... daha bir sürü oyuncu var.Bunların hepsi gelecek vaad eden oyuncular. bunları kullanamıyorsam niye yabancı transfer edeyim.Onun diğerlerinden farkı ne? | |||
![]() |
![]() | #1126 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben kac kere dedim bizim altyapida yetenekli futbolcular var diye baska oyuncular alacamiza bunlara güvenip oynatalim diye hem daha iyi kontenjan gitmez yerli futbolcular diye benim söylemek istedigim sadece genc futbolcu=kötü futbolcu anlamina gelmedigini söylemeye calisdim sadece ve onlarada sans vermemiz gerekdigini söyledim
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | |||
![]() |
![]() | #1127 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #1129 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaslar kimi takımda görmek istiyorsanız Bu konu altında paylaşın yeni bir konu acmayın.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |