![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1131 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | türkiyeden alınacaklar konusunda en çok fikirbirliğinde olduklarımız murat ceylan, ismail köybaşı ve sezer öztürk...umarım alınırlar...bu arada murat ceylan sıkı da beşiktaşlıdır, m.topuz gibi çakma da değil (bkz. ekşi sözlük murat ceylan konu başlığındaki resim) Konu Öyle Bir Aşk ki tarafından (17-06-2009 Saat 22:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #1132 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dikkat edersen tartıştığımız konuda yazılan şu: lulinha ve marko marin,ikisi de ileriye dönük orta saha oynuyor.galiba ikisi de 19 yaşında,ikisi de çok ucuz.lulinha 1.5 milyon euro 500-600 bin euroya alınabilir.marko marin gladbach'da lulinha corinthians'ta oynuyo.bu transferler beşiktaşı tek başına şampiyon yapabilir Bende buna göre yorum yapıyorum Burada ismi geçen oyuncular yabancı oyuncular. Dolayısıyla konteynjan sıkıntısı olabileceğini bunun şuan için gerekli olmadığını söyledim. Yoksa ben neden geç oyuncuya karşı olayım.Genç oyunculara karşı bir art niyetim mi var? | |||
![]() |
![]() | #1134 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Luis Fabiano Clamente(sevilla) Maxi Rodrigez (atl.Madrid), Mancini (inter),Lucho Gonzalez (porto) Al bakalım bunları nasıl başarı yakalayabiliyorsun Türkiyede kimse rakip olmaz C.L'de de bayağı adımızdan söz ettiririz.Büyük bir hayal ama takımında böyle kaliteli adamlar olsa nasıl olur ? .......................Rüştü...................... .... ..Ekrem........İ.Toraman.....Sivok....İ.Köybaşı(Ça ğlar)... .......Mancini.....Lucho GonzaLez...Ernst...M.Rodrigez.... .......Luis Fabiano Clamente..... Nobre... Hakan tello fink serdar Kur. Batuhan Gökhan zan uğur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #1136 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nuri şahin ve wagner love bunlar gbi genç tecrübeli futbolcular alınabilir
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #1137 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bencede bjk nin şu an sol bek (ismail) alması lazım bir bek zaponun yerine (papa gueye) bir orta saha uğur incemanın yerine alternatif(murat ceylan) delgadonun yerine bir orta saha çift yönlü (lucho gonzales,sezer öztürk) ve bobonun yerine bir forvet (pavluchenko,cavenaghi,gomis,pizarro,santa cruz) alması gerekir bunların dışında eren güngör, caner erkin, ufuk ceylan, nuri şahin gerçekten iyi futbolcular
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #1138 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Turkiyeden yada yabancı hangi futbolcuları transfer etmeliyiz.. Gercekçi fikirlerimizi paylasalım istedim.. Benim dusuncem Turkiyeden ;Bilal - Ankaraspor, Murat - Antep Yabancı olarakta; Delgado -Zapo -Bobo yerine Tabata -Papa Guaye - Wagner love Ayrıca Batuhanın donmesini ve altyapıdan sol bek cikarmak iyi olur diye dusunuyorum(ibonun yedegi olarak) Konu Kamenitza tarafından (22-06-2009 Saat 12:30 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #1139 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu Transfer Bölümüne Kaydırılmıştır , iyi forumlar.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |