![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | emoricat kardesim besiktas o kadar kücük takim degil. yildiz alabilecek gücteyiz artik. yönetimin yüzünden oyuncu alamiyoruz. ayrica ben bu takimi kendim kurmadim bjk arkadaslarla konustuk. ayni fikirdeydik Futboldan gerçekten anlayan ve futbolun içinde olan bir kişiye kurduğun kadroyu gösterirsen söylediklerimden farklı şeyler duymayacağına eminim. futboldan anlamiyorum mi demek istiyorsun?? ben futboldan cok iyi anliyorum arkadaslarimda futboldan anliyor cok bilmis gibi konusuyorsun web camle anlatabilirim tablo gösteririm falan filan ben cocukmuyum?? ![]() | ||
| |
| | #3 | ||
| 3 вüуüкℓєяiη єƒєη∂ιѕι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | isim olarak yorum yapamıycam komik ve sacma olabılır klubun durumu ortada bize 1 orta saha 2 de forvet lazım baskada bırsey lazım değil | ||
| |
| | #7 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | peres'i transfer etsek ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| |
| | #8 | ||
| çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Aslında orta sahaya Ernstin yanına iyi bir adam lazımdı Fink den Minkden olmaz bu işler.
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |