![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | az den jenner ve psv den farfan gitmesi gereken futbolcuda Runje, baki m. kleberson. ben teknik direktorun de yerli olmasini isterim ertugrul veya yilmaz vural. sinan enginin de yararli oldugunu da dusunuyorum. ve takimin ruhu da bozuk ve bunu da sergen duzeltir.
__________________ ISTE GERCEK ISTE ASK TEK GERCEK BESIKTAS http://img92.imageshack.us/img92/807/hpim0201bg3.jpg | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Mellberg,Alan Smith,belki Lawaree,Yerli bence PAF tan Yüksel cikmali A Takima,ve Gökhan Ünal ve Gökdeniz Teknik Direktör:Ziya Dogan,Mircea Lucescu,Louis van Gaal den birisi Besiktasimiz yüzde 95 Sampiyon
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | daha önce de bi yazımda yazmıstım, bence bu listede en zor alınacak oyuncu mehmet topuzdur... almanya ligini takip edenler acıkca görebilirler ki sorin alman liginde oynayamıyor bonservisini almak cok zor olmaz, zaten hamburg da 3 milyon euro odemis villareal'e, yeste de athletic bilbao ligden düsünce, ki bu büyük bi olasılık, ispanya 2. liginde oynamak istemeyecektir, ayrıca jorgensen'inde kontratı bu sezon sonu bitiyor diye biliyorum, ama diger oyuncular konusunda haklısın almamız cok zor olur, hele de kendi oyuncularımızın maaslarını ödeyemedigimiz bi dönemde... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |