![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ona göre oyncu almalys.Ön lıberoyu türkıye den DEĞİL avrupadan almalys.Makalele.mıkel obı tarznda yaya toure örn.Ayrca ark.lar a.güneş.m.doğan bakı.bunlar gönderlmlı bnce bu oyunclr ıstklı ama yeterlı degiller bnce.Yönetım bu konuda Duygusal davranmamalı dıe düşünyrm. | |||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşım bende kimse serthatın ismine yazmadı die kızmıştım valla ben bu adamın çok maçını canlı izledim çok iyi bi önlibero valla büyükler bu adamı nasıl farketmediler anlamıyorum | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ÇOK AMA ÇOK KALİTELİ BİR FORVETTTTTTTTTTTTTTT | ||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ayrıca Sol Bek Olarak Santos takımından 1.80 boyundaki 1 Nisan 1980 doğumlu Corinthians, Hannover, Basel takımlarında da oynayan "KLEBER" Kléber de Carvalho Corrêa alınmalı, Oyun kurucu olarak da yine Santos takımından 1.70 boyundaki 29 Haziran 1977 doğumlu "Pedrinho" yani Pedro Paulo de Oliveira alınmalı adam top canbazı
__________________ ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ!!! ![]() BAŞBAKAN ŞEHİT YAKINLARINA "GÖREVLENDİRİLMİŞ TERBİYESİZLER" DEDİ YETER ARTIK TÜRBAN KONUSUNU BIRAKIN TERÖRE ÖNCELİK VERİN DAHA KAÇ ŞEHİT VERECEĞİZ YETER ARTIK HÜKÜMET İSTİFA!!! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |