![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Benim istediğim 3 futbolcu var.HALİL ALTINTOP,CANER ERKİN,GÖKHAN İNLER bunlar alınsa takım kesin şampiyon adım gibi eminim şampiyon olacağımızdan.birde sahamız yenilenirse süper dünyaya nam salarız TÜRKİYEM gibi tarih yazarız artık. ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence kanata wigan atletich te oynayan valencia alınmalı forvete napoliden hamsik defansa da hırvatların yeni gözdesi ivan kadlec alınmalı orta sahaya da nuri veya gökhan inler alınmalı delgadoyu da gönderip thiago neves alınmalı ki orta sahmız ve sahaya yansıttığımız futbol biraz sert olmalı erkek gibi kalede rüştü savunmada serdar zapo toraman kadlec ortada ernst sivok nuri roberts neves holosko.bobo. nobre.lavezzi batuhan hangisi oynarsa oynasın farketmez
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 66
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | alınacak futbolcu Özer . Nobre nin takıma yakışmadıgı gibi aldıgı para çok büyük yazık ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. Konu snea tarafından (05-06-2009 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | forvet:Yassine Chikhaou veya manucho defans:ismail,papa gueye orta saha:mark gonzalez ,murat ceylan, sezer öztürk kale:ufuk gitmesi gerekenler:bobo(iyi bir para verilirse),delgado,zapo,serdar özkan,gökhan zan ayrıca necip ve batuhana da şans verilmeli | ||
| |
| | #10 | |||
| Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
villareal'den Riquelme daha yararlı olur.Orada oynatmıyorlar.Adam milli takımda her maç golü var.Riquelme gelsin
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |