![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #541 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Aslında yönetim farkına varabilse kesinlikle alınabilecek bi oyuncu,çünkü avrupada tanınan bi oyuncu değil daha o yüzdende maliyetinin yüksek olacağını sanmıyorum ayrıca yönetim o kadar çok balon adamlara o kadar çok paralar verdiki bu adama da versinler en azından balon bi oyuncu değil ve değerini çok rahat 3-4 katına katlayabilecek bi oyuncu BKZ:BOBO
__________________ ![]() Konu bjk77 tarafından (15-11-2007 Saat 21:03 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #543 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar bence beşiktaşa ilaç gibi olacak 3 isim var 3 de yerli mehmet topuz,gökdeniz karadeniz forvete de mehmet yıldız arkadaşlar bunlar beşiktaşı uçuracak isimler bence
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #545 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
__________________ BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALA TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZBEŞİKTAŞI ![]() | ||
![]() |
![]() | #546 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | herkezin bildigi gibi topu maca iyi sokan bi stopere cok ihtiyacimiz var...bugünkü baktim norvec macindan sonra..kesinlikle..norvec milli takimindaki rosenborgda oynayan TEYTEY..oynayis sekli aurelioya cok benziyor..iyi top kesiyor..top sektirmiyor..ve en önemlisi topu maca iyi sokuyor...kesinlikle alinmali..maliyetide o kadar yüksek degil.. ![]()
![]() |
![]() | #547 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bir kere bjk ye sol bek lazım o bölgeye hayrettin yerlikaya süper olur ibrahim üzülmezden bıktık artık her yenildiğimiz maç kesin o bölgeden gol yiyoruz stoper olarakta paletta ii olur kesinlikle cordoba ayarında bir kaleci lazım forvete alabiliniyosa fred bide alamazlar ama alsalar çok şahane olcak biri quresma
![]() |
![]() | #548 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar carewin maliyeti cok yüksek..Sili mili takim forveti humberto suazo keske bizim yönetim uyumasada onu görse..galatasarayda ilgileniyor onla..kaptirmamak lazim süper bi forvet..gelirse kesinlikle gol kraligina aday olur
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |