![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #592 | |||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | |||
![]() |
![]() | #594 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ruhsuz olmasın yeter bjk taraftarı gerısını aşılar ona merak etmeyın gelecek bjk yakısacak tek futbolcuyu ıstıyorum gerı ilhan mansız bjk ıcın kavga edıyor du ya ask dı bjk onun ıcın TUMER GIBI SATMADI BIZI HELLAL OLSUN ONA ......
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #595 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | HELAL OLSUN SANA KOCUM BENIM İŞTE BIOYLE BJK AŞIK OLAN BIRILERI LAZIM SIMDIDEN GELECEK ICIN ÖLUMUNE OYNIYACAK BIRILERI LAZIM HLL SANA UMARIM DILEKLERIN KABUL KEŞKE BENIM YAŞIM GECMESEYDI BENDE YAPARDIM OFF OFF
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #596 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Sen de iyi futbolcu olursan Almanya milli takımını seçme sakın..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #597 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #598 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #599 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | en büyük hayalim türk liginde oynamak onu basaramazsam okula devam, okulu futbol icin birakmayacagim ama futbol icinde herseyi verecegim. türk ligine basarirsam milli takima alinmam büyük istegim | ||
![]() |
![]() | #600 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |