![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #654 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | collocini adı geçiyor..umarım olur..balyapmayan arılardan bıktık..bizim klüp futbolcu pişirme yetiştirme yeri değil..biz büyük klübüz ama takım olamadık bu sene..bu takımda bu sene beni heyecanlandıracak birisi yok..nouma ilhan zago ronaldo sergen..yazarken heyecanlanıyo insan..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #655 | ||
from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Pes oynayanlar bilir Coloccini çok iyidir. Aslen stoper ama sağ bek ve ön liberoda oynayabiliyor. Koray'ın yeri başkaydı ama maneviyat olarak olmasada maddi olarak Koray'ın eksiğini aratmıycak bir oyuncu. Benim bide yine genç bir kanat oyuncusu tercihim var bu 88'li sanırım. İsmi Steven Defour. Duyduğuma göre şuan serbestmiş ve geleceği çok parlak bir oyuncu. Aslen sağ olmak üzere iki taraftada oynayabiliyor. Çok hızlı ve tekniği yüksek. Şimdi alırsak ve azcık sabredersek (higuain'de olması gerektiği gibi ! ) bikaç sene sonra değerini artırabilecek bir oyuncu. Yaşlı alıyoruz sonra ya gitmek istemiyorlar yada bizi zarara sokuyorlar başımıza bela oluyorlar. Genç alalım tecrübeyi hepbirlikte Beşiktaşımızda kazansınlar. Şimdide iyiler ilerde dahada iyi olurlar. Benim naçizane fikirlerim bunlar. Tabi bunlar için rico elimizde kaldığı için bi kaç oyuncumuzu Türk statüsüne sokmak lazım. Şu an 6+1 hakkımız tamamen dolu.
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! Konu Drizzt Do'Urden tarafından (07-01-2008 Saat 20:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #657 | ||
from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar mantıklı ve alınabilecek oyuncuları yazsak daha iyi olur. Sadece futbol oyunlarında Beşiktaşımıza geldiğini göreceğimiz oyuncuların adını zikretmek komik oluyor bence.
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! | ||
![]() |
![]() | #658 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Şu an itibariyle sola sorin stopere colluccini ve sağ kanada alınabilirse topuz.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() |
![]() | #659 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | mehmet topuz ve edmilsonun hemen alınmasını isterim..sezon sonu da iyi bir sol back ve cissenin yerine almiron gelebilir süper olurrr
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |