![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya sevilladan poulsen düşünlmezmi cok iiy olur
__________________ | ||
| |
| | #3 | ||
| Guest
| Arkadaslar, transfermarkt.de de bakin arastirin, yazdigim tüm oyuncularin maliyeti 5-10 milyon euro arasi. bunlarin 3ünü alsan takimin iskeletini olusturmus olursun: Defans adaylari: Mellberg (aston villa), van Buyten (Bayern Münih), sol Campell (Portsmouth) orta saha: Ze Roberto (Bayern Münih), Baraja (valencia), Zokora (Tottenham), Aimar (saragoza), duff (newcastle) forvet: Cruz, Cisse, Heskey Iste olasi kadro: 1-Rüstü 2-Aydin 3-van Buyten 4-S. Campbell 5-Serdar Kurtulus 6-Baraja/Edmilson 7-Mehmet Topuz 8-Ze Roberto 9-Djibril Cisse 10-Aimar 11-Nobre 12-Hakan 13-Ibrahim Toraman 14-Edouard Cisse 15-Tello 16-Serdar Özkan 17-Batuhan 18-Holosko Bence gitmesi gerekenler: Yildirim Demirören ve yönetim kurulu, Sinan Engin, Ertugrul Saglam Baki, Ibrahim Üzülmez, Gordon Schildenfeld, Gökhan Zan, Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatli, Ricardinho, Delgado, Bobo Saygilar. Konu pasadena_1903 tarafından (14-04-2008 Saat 01:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
ama kendisi gelirmi sonucta juan figer e kayitli oda kim diye sorarsaniz fenerin maasli menajeri gibi bir sey ben almanyada yasiyorum bütün brezilyalilar elinde bu adamin ya fener alir umarim alamaz bize gelsin bir sag kanat bir sol kanat iki forvete ihtiyacimiz var ve 10 numara topu topu 5 adam ya hangi baskan gelse bu bütceyi karsiliyabilir sonucta elden cikarilacak futbolcularimiz var
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş'ın öncelikle takım savunması sorununu halletmesi gerekiyor. Tandemin çift stoperi ve iki ön libero. 2003 yılı şampiyonluğu böyle geldi. giunti-tayfur-ronaldo-zago.. ayrıca o sene takımda oynayan ahmet yıldırımda kesinlikle topu ayağında tutamayan bir oyuncu değildi. öncelikle bu sene çift ön libero alınması gerekiyor. benim önerilerim dariusz dudka- aldo duscher defansa da eğer kadlec alınırsa ki o solbek bir tane daha adam gerekiyor. ii bir italyan defans oyuncusu olabilir veya olof mellberg | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 8-Ze Roberto 9-Djibril Cisse 10-Aimar burayı sevdim ![]() bence djibril cissé alınmalı adam sadece 4.5 m euro biz boboyu en az 10 a satarız kalanlada transfer yaparız sol bek e BAŞKAN İSTİFAAAAAAAAA...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |