![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hangi oyuncu daha iyiyse onlar alınsın.. yani beşiktaş formasını ha etmeli bence... ama servet çetinde diretiyorum.. her an patlamaya hazır bizede öyle birileri gerekli..ama daha derinlerde daha iyileride olabilir iyi bir dalış yapmalıyızzzzz.!!!
__________________ Kimine Göre Adamız, Kimine Göre Yalanız . Hepiniz Rahat Olun Biz Adamına Göre Muamele Yaparız TORAMANCI KIZZZZZZZZZZZZZZ | ||
| |
| | #2 | ||
| BeşiktAŞK ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Önümüzdeki sene böyle bir kadromuz olsa çok iyi olur. Rüştü Serdar Kurtuluş Gökhan Zan(Giray Kaçar) Michal Kadlec İbrahim Üzülümez Edouard Cisse (Uğur İnceman) Mehmet Topuz --------------- Rodrigo Tello (Aydın Karabulut) Matias Delgado Filip Holosko Javier Saviola (Federico Higuain)
__________________ | ||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . | |||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kalsa bile yedek kalır Saviola 5 milyon € olsa Topuz'da 10 milyon € yani çok pahalı olur yatar bu iş bide sol beck e Hayrettini koydum mu 2 milyon € da o Yabancı stoperde olsa 3 milyon € olur 20 milyon € yani bu yönetim hem yapamaz hem benim dediğim alternatifli ve sağlam bi kadro olur bence...
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar hala yaptığınız kadrolara nasıl oluyorda İ. Üzülmezi yazıyorsunuz ? Ertuğrul Sağlama ulaşma şansım olsa yalvaracam , şu baki ile ibrahim üzülmezi gönder diye. bence yapılacak transferlerden çok gidecek adamlar önemli. 1 sene daha Beşiktaş ımın defansında baki ve üzülmezi görecek olmanın düşüncesi bile beni delirtiyor.
__________________ Sergen Yalçın: Ezeli rekabet artık bitti. Ne zaman ki Fenerbahçe, kaleye Alex'i koyup bizi yener, işte o zaman ezeli rekabet tekrar başlar. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bocada oynayan forvet palermo iyi olur defansa italyan alacaksın orta sahaya genc oyuncu olacak ben en cok palermonun gelmesini istiyorum iyi iş yapar türkiyede bu mesajımı inşallah duyan olur palermoyu alın kimse kapmadan
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 | |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |