![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #75 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | niye abi ya ne alka ben sapına kadar beşiktaşlıyım
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben istemiyorum. ben samet aybabayı istiyorum. böyle saçma yorumları nerden çıkarıyon vedat bilmiyorum. luce kimki benim beşiktaşlılığımla bağdaştırıyorsun. hem bu beşiktaş taraftarı değilmiydi bir zamanlar luce istifa diye bağıran. luce sevebilirmiki benim sevdiğim kadar beşiktaşı. bu yabancılar sadece parayı sever parayı. ama sametler ziyalar rızalar sergenler alilier metinler feyyazlar beşiktaşı sever. bırakın bu yabancı hayranlığını artık ya. ne verdiler bu zamana kadar ha ne verdiler. uefa kupasımı-şampiyonlar ligi kupasımı veya finalmi yarı finalmi . onların veremediklerini bırakında yerliler de veremesin. asıl yabancıların kulübe verdikleri bunca zarardan sonra hala yabancı diye tutturanlar beşiktaşlı değildir. | ||
![]() |
![]() | #78 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | sana katılıyorum çarşı alayına karşı tek büyük taraftar
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #80 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | senden daha çok büyük BEŞİKTAŞ lıyım ayrıca istemeyen adam istemez senide ilgilendirmez hiç kimseyi bu şekilde itham edemezsin yok beşiktaşlı değilmiş yok istemeyen ezikbahçeli olsun diye | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |