![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #151 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Karakartal forumda yemen eksioglu 17 haziranda lucesku gelecek isterseniz bu tarihi yazin bir tarafa diye bir laf etti | ||
![]() |
|
![]() | #152 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | evet bende seyrettim programı aynen öyle dedi inşallah doğru değildir
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #154 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
| |||
![]() |
![]() | #156 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() |
Demirören'e Rumen teknik adama sıcak baktıklarını belirten yöneticiler, Lucescu'nun olmaması durumunda Alman hocadan yana olduklarını ilettiler. 23.05.2007 Yoğun bir çalışma var Son yıllarda teknik direktör konusunda pek çok yanlış yapan ve bunun bedelini çok ağır ödeyen Siyah-Beyazlılar, bu kez yoğurdu üfleyerek yemekte kararlı... Fransız teknik direktör Jean Tigana ile yollarını ayırdıktan sonra hoca arayışlarına gerek yurtiçinden, gerekse yurtdışından zaman yitirmeden başlayan Başkan Yıldırım Demirören, camiadan ve yönetimden gelen istekleri de kulak arkası etmiyor. Yurtdışındaki temaslarını tamamlayıp İstanbul'a dönen Demirören, hemen yönetim kurulundaki arkadaşlarının bu konudaki görüşlerine başvurdu. Türk insanına yakınlar Temasları hakkında detaya girmeyen Demirören, daha çok yöneticilerin düşüncelerini dinledi. Yönetim kurulu üyeleri, yabancı olması durumunda daha önce de Beşiktaş'ı çalıştıran ve başarılı olan Lucescu'ya sıcak baktıklarını belirttiler. Rumen hocanın olmaması durumunda ise gönülerinde bir Alman teknik adamın yattığını ileten yöneticiler, "Almanlar Türkiye'yi ve insanımızı iyi tanıyor. Disiplinliler, sistemliler, kazanma istekleri yüksek ve sürekli hedef peşinde koşan yapıya sahipler" diyerek, bunun gerekçelerini sıraladılar. Orhan YILDIRIM
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |