![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş'ta başkan Yıldırım Demirören’in gönlündeki teknik direktör Mircea Lucescu, geri dönmek için önemli bir şart koştu. Teknik direktör arayışını sürdüren başkan Demirören 100. yılda takımı mutlu sona ulaştıran Romen hocayı getirmek için yoğun çaba harcarken, Lucescu da kapıyı kapatmayıp başkanı 17 Haziran’da görüşmeye davet etti. Ukrayna’da Shakthar Donetsk takımının başında bulunan tecrübeli teknik adamın liginin devam etmesi nedeniyle, etik gerekçelerle yüzyüze görüşme yapmayan başkan Yıldırım Demirören’in, Lucescu ile telefonla yaptığı konuşmada, “Hocam seni bütün camia görmek istiyor. Yıllar sonra yine Şampiyonlar Ligi’ndeyiz. Bu yıl bizim için çok önemli. Bizi en iyi tanıyan sensin. Geçmişi unutup Beşiktaş’ın geleceğine bakalım. Senden iyi haber bekliyoruz” diye iknaya çalıştığı belirtildi. BAŞKAN DA ŞAŞIRDI Yıldırım Demirören’in bu teklifinden sonra konuşan Romen teknik adam şunları söyledi: “Ben burada çok rahatım. Neredeyse her dediğim yapılıyor. Maddi olarak hiç sorunum yok. Eğer Türkiye’ye dönersem en önemli şartım, oğlum Razvan’ı takımın başına getirip, kendim de sportif direktör olmak. Razvan, Tayfur ile de iyi anlaşır. Üstelik onun da tecrübesi arttı. Avrupa’da da başarılı maçlar çıkarttı. Artık oğlumdan ayrı kalmak istemiyorum.” Bu teklif karşısında şaşıran Demirören ise “Biz sizin sahaya inmenizi istiyoruz. Razvan yardımcınız olarak gelebilir. Oğlunuza da bu şekilde kapımız açık. Yeni sezonda siz sahaya inin önümüzdeki yıl bu planınızı gerçekleştiririz” dedi. Bu arada Demirören, tecrübeli teknik adama teklifini ilettikten sonra Lucescu’nun “Böyle bir yerde çalışmayı her teknik adam ister. Beni en çok düşündüren şey, Türkiye liginin stresi ve baskısı. Burada yenilsen de şampiyonluğu kaçırsan da seni eleştiren yok” dediği de öğrenildi. | ||
![]() |
|
![]() | #162 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Turkboy Kaynak Yokmu ? Yoksa Buda Medyanın Uydurması... Doğruysada Böle Bişeye Asla İzin Vermesin Yönetim Luce Kendi Gelecekse Gelsin Yok Torunum Yok Oglum Nedir Bu Ya İyice Ona Muhtaçız Sanmaya Başladı Sanırım Luce..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
![]() | #167 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | iki kişinin arasında geçen telefon görüşmesinimi dinledi şimdi bunlar
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |