![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #172 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | |||
![]() |
![]() | #173 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Konumuzla Ne Alakası Var ? 10 Milyon Euroda istesede I Love You Luce Diceksin Herzaman için Önce BEŞİKTAŞ...
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
![]() | #174 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya SAMET AYBABADA GELMEYECEK LUCESCUDA GELMEYECEK BAK GÖRÜRSÜNÜZ benim dediklerim çıkar alper sende biliyorsun
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #176 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | evet dicem ...I LOVE U LUCE!!I LOVE U LUCE!!I LOVE U LUCE!!I LOVE U LUCE!!!I LOVE U LUCE!!!I LOVE U LUCE!!!
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (24-05-2007 Saat 10:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #177 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Senin Beşiktaşlılığın Zaten Tartışılır.. Yaptığın Yorumlarda Hic Beşiktaşı Düşündüğünü Sanmıyorum.. Luce İyi Evet Bende İstiyorum Ama Gelmesini Bu Kadar Naza Gelecek Takım Değiliz Yok torunu Yok Amca Oglu Yok Hala Oglu Hepsini Kendiyle Birlikte Getirsin O Zaman.. Luce'ye Mi Bağlı Sadece Bizi Gelecegimiz Hayret Bişi.
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
![]() | #178 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | alper sakin ol bak msjını ben düzelttim... dikkatli ol yoksa sende diğer arkdaşlar gibi olacaksın maalesef
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #179 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | |||
![]() |
![]() | #180 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abartıyosun gökay yaa bişi demedik..beni öle tehdit eder gibide konuşa adam gibi yorum yapıorum milletin zoruna gidio..ı love u luce demek onu istiyorum demek istedim...adam anlamıo ben napim sora sonum kötü olur..er bu saçma sebeplerden banlıcaksanız banlayın yaa hiçbişi yapmadan!!
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |