![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Celal Kolot Bu Yönetimden Derhal Cıkarılmalıdır Beşiktaş'a Yakışmayan Tavırları Demeçleri Yeter Artık !! Ertuğrul Diyorsa Başkan Sen Ertuğrulamı Kaldık Diye Konuşamassın Kardeşim Al Ceketini Cık Git O Zaman !
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aynen kardeş.ama yönetm onu parası için tutuyodur.başka ne olablrkı o da reklamını yapıo.yasık yasık kimlern elıne düşmüşüz allahından bulsunlar... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Rezalet, skandal. Başkan denilen kişi yöneticilerine söz geçiremiyorsa başkan olarak durmasının ne önemi var. Bırakın ben yöneteyim daha iyi. Eğer haber gerçek ise. Beşiktaş kulübü adına bir skandaldır. Çay ocağı yönetmiyorsunuz ki, 104 yıllık Beşiktaş'ı yönetiyorsunuz. Kulübü bu beceriksizlere bırakanlara ve susanlara yazıklar olsun.
__________________ Konu S_E_D_A_T tarafından (30-05-2007 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: imla | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | HAYDAAAAAA.......!!!! Beşiktaş Ertuğrul'dan vaz mı geçti? Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in anlaştığı ve adının bugün medyaya açıklayacağı öne sürülen Ertuğrul Sağlam isminden vazgeçtiği öğrenildi. Başkan Demirören'in bugün Ümraniye'de yöneticilerle yaptığı toplantıda bugün için Sağlam'ın adını açıklamamayı düşündüğü, 2-3 alternatifi daha değerlendirip kararı önümüzdeki günlerde vereceği bildirildi. Yönetim ikiye bölündü Beşiktaş yönetiminin teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın takımın başına getirip getirilmemesiyle ilgili yaptığı toplantıda yönetim kurulu ikiye bölündü. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan toplantıda, Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot başta olmak üzere bazı yöneticilerin Sağlam'ın göreve getirilmesine karşı çıktığı öğrenilirken, Kolot'un, "Sağlam takımın başına getirilirse ceketimi alır giderim" dediği iddia edildi. 30.05.2007 ![]() Kaynak : DHA
__________________ En SAĞLAM Beşiktaş Geliyor ..! Yuvana Hoşgeldin ERTUĞRUL SAĞLAM...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |