![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gönüllerin şampiyonuna kupa verilmiyor.. tarihte de şampiyonluk hanesine artı 1 ilave edilmiyor. Korkak Tavuk Tigana yüzünden bir cuval incir berbat oldu.. Herifler elleri ile aylarca bize teslim etmeye çalıştıkları şampiyonluğu, Senin yere göğe koyamadığın Tigana bu maçtada aldırmamak için elinden gelen ne varsa yaptı. | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Öncelikle 38 yaşında olman dolayısıyla, bizim çalınan şampiyonluklarımızı görmüş biri olduğunu zannediyorum. Ve senin gibi bağrı yanmış bir Beşiktaşlı'ya "Gönüllerin şampiyonu"na kupa verilmiyor demek yakışmıyor bana göre. Herşey bir kupaysa, biz niye şerefli ikincilikleri sahiplendik abicim. Yanlış mıyım???
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bu seneki biraz farklı,adamlar şampiyonluğu inönüye kadar getirip elleri ile teslim etmeye hazırlarken,Tigana nedeni ile avucumuz içinden uçup gitmesidir beni delirten. ayrıca gene kabul etmek gerekir istatiklerde ve gerçekte ikincilik para etmiyor. Lig Kupa için oynanır ve paralar bunun için harcanır.Hiç bir takım milyonlarca doları ikinci olmak için harcamaz.Başarı Şampiyonluk Kupasıdır. (Bunuda yasal ve ahlaksal sınırlar içinde yaparak elde edilmesidir başka yollar bize yakışmazda .) şampiyon olsak ta olamasakta zaten GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUDUR BEŞİKTAŞ ım. Konu o değildi ....zaten. Ahh TİGANA yaktın bizi ..... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |