![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | dövdüler- fedarasyonu hakemleri sindirdiler- centilmenlik dedik çiçekle karşıladık 1-0 la buraya geldik 1-0 la veda ettik - maçı tiganayla burakla hediye ettik bunlar yetmezmiş gibi üstüne üstlük adamlara tur attırdık ve kupayla gönderdik. sayın tigana efendi elinde avrupanın gole en yakın en tiknik adamı delgado- bobo ibrahim akın gibi etkili adamları varken, formsuz ne yaptığını bilmez burakı- her maç 40. dakikada sakatlanıp çıkan m.doğanı, oynatıp birde üstüne burak gibi sarı kartlı adama 90 dakika oyunda tutarsan kazanamazsın. çünkü sen bir korkaksın, şimdi sen al fortis kupasını anana götür- yada demirörene ver sevgili ulusoyuna götürsün. ha unutmadan o burakıda yanında götür belki 10 milyona satarsın. unutma sayın tigana................. KORKAKLAR KAZANAMAZ....... | ||
![]() |
|
![]() | #113 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben böyle teknikdirektör görmedim bu nasıl kadro anlayamadım gitti sözde değil sahada oynayarak şampiyon olunur. çıkardığı kadro tigananın iyi bir teknikdirektör olmadığını gösterdi.ilk yarı delgado iyi top oynadı oyundan aldı.korayın sakatlığı geçmiş ilk 18 e almışsın e be kardeşim koray gibi adamı neden oynatmazsın.birde küçük takımlara bobo-nobre ikilisi ile başlayarak oynatıyorsun ezikler çok büyük bir takımmı da onlara karşı bobo-nobre ikilisi ile başlamazsın..................?????? | ||
![]() |
![]() | #114 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Hakkım helal olsun bu takıma. Çünkü şerefleriyle oynadılar, hakları galibiyetti; ama alamadılar. Bu takım benim gönlümün şampiyonudur...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #116 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gönüllerin şampiyonuna kupa verilmiyor.. tarihte de şampiyonluk hanesine artı 1 ilave edilmiyor. Korkak Tavuk Tigana yüzünden bir cuval incir berbat oldu.. Herifler elleri ile aylarca bize teslim etmeye çalıştıkları şampiyonluğu, Senin yere göğe koyamadığın Tigana bu maçtada aldırmamak için elinden gelen ne varsa yaptı. | ||
![]() |
![]() | #118 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Öncelikle 38 yaşında olman dolayısıyla, bizim çalınan şampiyonluklarımızı görmüş biri olduğunu zannediyorum. Ve senin gibi bağrı yanmış bir Beşiktaşlı'ya "Gönüllerin şampiyonu"na kupa verilmiyor demek yakışmıyor bana göre. Herşey bir kupaysa, biz niye şerefli ikincilikleri sahiplendik abicim. Yanlış mıyım???
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #119 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | takım iyi oynadı kaybettik şanssızlık yapacak bir şey yok şampiyonlar ligini elimizden kaçırmamak için sonuna kadar mücadele etmeliyiz... | ||
![]() |
![]() | #120 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | kapalıya gelip dut yemiş bülbül gibi susanlara söylüyorum gelmeyin kardeşim sesi çıkmayan adam kale arkasına gitsin ipini koparan geliyo. taraftar kötü takım kötü şu ezikleri dinliyoruzya yazıklar olsun tiganaya yazıklar olsun kapalıya gelipte sesi çıkmayana
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |