![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Batuhan akşam sakatlanmasaydı Selçuk Yula ya çok iyi bir ders vermiş olacaktı fakat şanssızlık işte.. Gerçi oynadığı 30 dakikada da çok verimli oynadı ama gel görki daha adamı genç yaşta ülkenin sıradan forvetleriyle kıyaslayarak sıradanlaştırmaya çalışıyorlar.. 17 yaşında A Mİlli formayı giyip tek forvet oynayarak sıradan olmadığını gösterdi bizlere.. Yetenekli bir oyuncu, fazlasıyla asi..Ama biz severiz böyle ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | daha cok genc ilerde besiktasa cok sey kazandırır bence
__________________ Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ne is yaa bizim millet ayni 70lik kaynana gibi dedikoduya merakli.. Arkadaslar bir futbolcunun ne dediyine vede ozel hayatinda ne yaptigina degil, sahada ne yaptiklarina bakicaksiniz vede onu konusmaniz lazim.. Real Madridli Guti evli vede cocugu olmasina ragmen erkeklerlen gidiyor, ama nedense ispanyada okadar buyutulmuyor bu olay.. Busunun Turkiyede bir futbolcu bunu yapsa, birakin futbolu ulkeden atiliridi... Birak artik futbolcularin ozel hayatlarini, onlardan insan!!! futbolunu elestirin okadar!!!
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
RUHUMUZ BURADA ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tek kelimeyle batugol ![]() ![]()
__________________ Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık sevenlerle ayrılmaz bir plan yaptık tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık .. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Eksik yönlerini tek tek anlattı Beşiktaşımızın son lig maçında Hacettepe filelerini havalandırıp galibiyette büyük rol oynayan Batuhan Karadeniz’i çok yakından izlediğini belirten Fatih Terim, önceki gün Coca Cola’nın Swiss Otel’deki imza töreninde genç oyuncuya övgüler yağdırdı. Batuhan’dan çok şeyler beklediğini ifade eden Terim, "Onunla iki özel kaset seyrettik. Eksik yönlerini tek tek anlattım. Fiziğini çok iyi kullanıyor. Batuhan, iki kez U-15, 26 kez U-16, 28 kez de U-17 olmak üzere toplam 56 kez milli formayı giydiği gibi, bu maçlarda 43 gol atma başarısını göstermiştir. Onun bu performansını sürdürmesi halinde A Milli Takım’da da rekorlar kıracağına inanıyorum" dedi. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in kendisiyle yakından ilgilenmesi nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Batuhan Karadeniz, "Bana bu fırsatı veren hocamı mahcup etmeyeceğim" dedi. Genç santrfor, şunları söyledi: "Büyük hedeflere büyük hocalarla gidilir. Fatih Terim bana her zaman inandı. Ümit Milli Takım’ın oynadığı son maçtan önce bana verdiği moralle gol attım. Terim’in hırsı, inancı ve motivasyonu beni motive ediyor. Bosna Hersek maçı öncesi form grafiğim yüksek. Antrenmanlarda hocamızın sistemini eksiksiz uygulamaya çalışıyorum. Takım arkadaşlarımla uyumum mükemmel. Şans verilmesi halinde gol atacağıma yürekten inanıyorum. İnönü’de performansım artıyor. 2010 Dünya Kupası elemelerinden başarıyla çıkacağız." Batuhan Karadeniz, en büyük hedefinin Hakan Şükür’ün başarılarını tekrarlamak olduğunu söyledi. Batuhan kendisini A Milli takımın kadrosuna çağıran Terim’e teşekkür etti. Kaynak: Hürriyet | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bi de cimri olmayıp asist yapsa süper topçu olur birinin ögretmesi lazım pas vermeyi .belki sergen uyarır. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Türk futbolunun gelmis gecmis en büyük golcüsü HAKAN SÜKÜR bile bu kadar elestiri aliyorsa birakin bu cocuga yüklenmeyi bence yolu cookk acik. Umarim Besiktas ta uzun yillar kalir ve bize seri sampiyonluklar getirir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |