![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #635 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Onların ülkesinde maçı hiçbir kanal yayınlamıyor. Adamların siyasi sorunları yüzünden. Moldova ile araları açık. O sebeple maçı özel bir ukrayna kanalı maçı verecek.
__________________ | ||
![]() |
![]() | #638 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Hi again! I found one more article on Turkish. Help me, please, to understand this article. Tell me in a few words on English about it. Lucescu, “Sheriff’in en iyi adamı Belaruslu Gol Kralı Kuchuk... Ben 17 Milyon Euro’ya alamadım” diyerek Sağlam’a mesaj yolladı... BEŞiKTAŞ’ın eski hocası Mircea Lucescu, Sheriff Tiraspol takımıyla ilgili ilginç uyarılarda bulundu. Romen teknik adam Beşiktaş’ın özellikle golcü Kuchuk’a dikkat etmesi gerektiğini belirtti. Lucescu, şöyle konuştu: “Sheriff takımını yakından tanıyorum. En önemli adamları Kuchuk. Kendisi Belarus. 21 yaşında ve çok hareketli bir golcü. Ben Kuchuk’u almak için 17 Milyon Euro teklif ettim. Ama Sheriff kulübü başkanı Kuchuk’u bana vermedi. ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Beşiktaş bu oyuncuya dikkat etsin. Ayrıca Moldova takımı maçlara ayrı bir hırsla çıkıyor. Rakiplere kan kusturuyorlar.” BUGüN GELiYORLAR LUCE’NiN dikkat çektiği oyuncu geçen sezon 17 golle Moldova ligi Gol Kralı olurken bu sezon 2 gol attı. Bu arada Sheriff Tiraspol takımı bugün öğle saatlerinde istanbul’a gelecek. Moldova ekibi, 20.00’de inönü Stadı’nda bir antrenman yapacak.
__________________ In Sheriff We Trust! ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |