![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #731 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | How game??? I just heard radyo spor (
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. Konu FC_Sheriff tarafından (01-08-2007 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #732 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | işte ne teknik ekip ne yönetim eksikleri görmüyo biz burdan radyodan eksikleri görüyoruz. yazık. transfer politikası çok yanlış öncelik forvetken gidip defans alıyoruz
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #735 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çok güzel bi gelişme genç yıldızımıza başarılar
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #736 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | batuhan girdi oyunaaaaaaaaaa
__________________ Görmediğimden değil... Yanımda olsan yine özlerdim.. Ve bil ki bu kadar sevmem senden değil Gitsen benden.. Ben gidişini bile severim.. Aramızda hep aynı fark.. Sen gitmeyi bilirsin Ben sevmeyi.. | ||
![]() |
![]() | #738 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ibrahim kaç iki kritik müdahale yaptı helal olsun
__________________ Görmediğimden değil... Yanımda olsan yine özlerdim.. Ve bil ki bu kadar sevmem senden değil Gitsen benden.. Ben gidişini bile severim.. Aramızda hep aynı fark.. Sen gitmeyi bilirsin Ben sevmeyi.. | ||
![]() |
![]() | #739 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sherif he he :: Radyospor :: al lan moldovali veled ![]()
__________________ Üç Hece Sekiz Harf Sadece Beşiktaş ![]() | ||
![]() |
![]() | #740 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çok top kaybı yapıyoruz. rüştü çıkardı bu arada
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |