![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
I wish you good luck for the next game because you need it Maybe so we are who knows. | |||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | |||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tabi ilk maç için fazla karamsar konuşuyorum ama 4 günde bu takıma sihirli değnek dokunmaz bide bu maçın yorgunluğu.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #7 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | adamlara 5 atsak yeter mi diodunuz gelmiş dalga geçiolar...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| |
| | #8 | ||
| Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Kötü bir sonuç. Maalesef bazı sornlar hala devam ediyor. Defans çok hata yapıyor. Forvet ihtiyacını umarım yönetimdeki efendiler de görmüştür. Yoksa sonları yakın.
__________________ | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu turu öyle ya da böyle geçeriz, rakip çok pis oynadı, takımımız tam olarak hazır değil, bu belli ama bazı şeyleri doğal karşılıyorum, daha iyi olacağımıza eminim, en önemlisi ertuğrul sağlam önemli bir atılım yaptı ve bana göre ilk maçtan serdar özkan gibi bir adamın farkına varmamızı sağladı, bunlar iyi belirtiler, umutsuzluğa hiç gerek yok, herşey iyi olacak... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |