![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #791 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | toraman kalmalı bence
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() |
|
![]() | #792 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #793 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben sheriffi kucumsemedim ve boyle bi skoru bekliordum acikcasi..Nedenlerine gelince anlatiiym Daha ilk macimiz, takim yeni ve gayet de iyi pas yaptik, guzel futbol oynadik, hersey daha iyi olacak sheriff cok pis kapandi, ilk macimizda bunlara dort bes atmak biraz zor buyuk kucuk takim yok artik..bunu dunde gorduk belcika takimi genk sarajevoya yeniliyor 1-0 gayet normal skor, 2 olsa daha iy olurdu..Ama turu geceriz, orda daha rahat bi bjk gorecegiz. Ve orda golumuz var, bu kesin! Ertugrul hocayi tebrik ediyorum, korkusuz adam buna derim ben. Batuhan, serdar ozkan ve ibrahim kas...Geriisi de gelir insAllah..Bu oyuncular ac oyuncular, gercek kartallar, altyapimizdan yetismiz bizim cocuklarimiz...Besiktasimizin gelecegi bunlarin elinde...Tekrar tebrik ediyorum ertugrul hocami Serdar ozkan boyle devam et kocum, sen coktan a takimini hak ettin, ama bazi pis engeller vardi onunde En sonda; hersey yolunda!!!!!!!!!! Sabir ve destek sonuna kadar ULAN
__________________ siyah beyaz olum yasam... | ||
![]() |
![]() | #794 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence fena oynamadık ...adamlar ceza sahasının içinde kümelenmişler normal bu skor... ,moldovada daha açık oynayacaklar bos alan bulursak rahat oynarız ... bide adamların forvetindeki kuscuk mudur ne karın agrısıdır d-spordaki spikerin dediğine göre shaktar 17 milyon euro vermis ...rakip sandığımız kadar küçük değil sanırım... | ||
![]() |
![]() | #795 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
Diatta Sag Taraf oyuncusu, ama sanirim Hoca Stoper olarak kullancak. Serdar Özkanin Futbolu bence ayni Ilhan Mansiz gibi, cok begendim bugün..
__________________ ![]() вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк..! | |||
![]() |
![]() | #796 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |