![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
internetteki spor haberleri yayınlayan sitelere baktım Ertuğrul hocanın imzaladığını okudum aksini göremedim Kolotunda haberleri yalanladığını okudum bence bu bir yanıltma en başından istemezdi Mehmet ve Gökhan transferleriniyle beraber açıklayıp şov yapacaklar bence öyle olmasıda temennimdir.Ayrıca Runje gibi önce gideceğini açıklayıp sonra gitmiyorum diyen oyuncu istemiyorum BEŞİKTAŞ kalesinde Türk kaleci görmek istiyorum Hakan biçilmiş kaftan vede 28den yaşı büyük yabancı istemiyorum (hippya) gibi ne verebilirler çok ender katkısıı olan
__________________ http://besiktasforum.net/forum/genel...im/#post213050 lütfen göz atınınız ülkemiz için | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sonuna kadar haklısın hocam ama bence ertuğrul beşiktaşı kaldıramaz. inşallah ben yanılıyorumdur | ||
| |
| | #3 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | hayırlısı olsun ama ertuğrul çok büyük bir risk bence eper 3 maçtan 7 puan alamazsa yönetimde ertuğrulda istifa sesleri çıkar
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |