![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #5 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar bence hıguene şans verılse bıle beğenmezdık çunku forvet ozellığı fazla yok ama ben hıguenı takdır edıyorum mucadele verdı fazlasıyla hıç kusmeden gırdığı zaman katkı sağladı bıze
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bencede,Higuain iyi ve kaliteli bir futbolcu.Ama ne yazık ki,fazla şans bulmuyor.Göreceksiniz, 3-4 maç üst üste ilk 11'de maça başlasa,kendisini gösterecektir,ben buna eminim..Yönetim,Higuain'i asla göndermemeli.Eğer,giderse o da,aynı Ribery gibi harikalar yaratır ve bizde başımızı duvarlara vururuz...
__________________ Bekçisiyiz Kopsa Kıyamet,Siyah Beyaz Bize Emanet.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu adamı kazanmak lazım ii bir forvet bence yetenekli bi oyuncu bizim eski oyuncumuz ve türkiyenin en hızlı oyuncusu gösterilen sertan bile demiştir bu adam benden daha hızlı die bence ii bi oyuncu
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/34799-federico-higuain/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 08-03-2008 13:03 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |