![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Higuain'den mesajlar Siyah-Beyazlılar’ın yeni transferi Arjantinli futbolcu Federico Higuain, yeni takımının Gaziantepspor’la oynadığı maç öncesi taraftarlara umut dolu mesajlar yolladı. İstanbul’un çok güzel bir kent olduğunu dile getiren 22 yaşındaki golcü oyuncu, “İlk kez Güney Amerika dışına çıktım. Beşiktaş’a geldiğim için çok mutluyum. Hem fizik hem de kafa olarak hazırım. En kısa zamanda takıma uyum sağlayıp, 9 numaralı formamı giymek istiyorum” dedi. Hedef Devler Ligi Real Madrid’de top koşturan Gonzalo Higuain’in kardeşi olan Arjantinli, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın şampiyonluk yolunda en büyük rakipleri olduğunu öğrendiğini ifade etti. Vatandaşı Delgado’nun Beşiktaş’ta olmasının kendisi için büyük bir avantaj yarattığına dikkat çeken Tangocu, “Buraya gelmenden önce de kendisinden sürekli bilgi aldım. Umarım Şampiyonlar Ligi’ne kalırız. Bu benim için de önemli bir tecrübe olacak” diye konuştu. 26.08.2007 ![]() Kaynak : Fanatik | ||
| |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Hoşgelmiş ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Federico Higuain cok ii adam gibi ama inş kötü oynamaz zati ailesinde ii futbolcular var babası arjantinin en iyi defans oyuncusuymus eskiden kardesi malum real madrid de inş ii oynar
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/34799-federico-higuain/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 08-03-2008 13:03 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |